2018-04-12

Nu börjar det! Somrigt söndagshäng!

Skulle ha visat dessa bilder i en evighet känns det som. Men tiden mellan söndag och nu gick i ett andetag. Men vilket söndag det var. Strålande sol och nästan sommarvärme, inte klokt. Jag och Algot var ute i princip hela dagen. Började på en lekplats vid Pildammsparken och slutade i Folkets park.

Cyklade på gården lite också. Vågar nästan påstå att att vi har en av Malmös bästa gårdar. Där är alltid varmt.

Åt pizza på Far i Hatten. Gott och alla där var så pang-snygga. Malmös övre medelklass har letat sig ut. Många ser ju att komma direkt från ett modemagasin. Inte en vindjacka så långt ögat kunde nå. Nu brukar förvisso inte jag vara den mest praktisk klädda men kunde ändå inte förundras vilken modeshow det var på lekplatsen. Innerstan alltså. Man måste älska att hata det. Hehe.

Kidsen är inga undantag.

Vi var där med Lina och Matilda. Kolla vilka underbara kompisar. Malmö-ungar ut varenda hårstrå, hehe! Tänk när dom tar över världen. Svindlande tanke.

Vi lekte i omgångar men tog paus för glass. Från trendig pizza till helt vanligt pinnglass från en korvkiosk vid Malmös mest trafikerade torg. Ändå sällskapet som räknas.

Och glassen!

Gick tillbaka till Folkets Park. Herregud vad jag älskar den här tiden på året. När dagen aldrig tar slut. Även om energin inte är oändlig, inte ens på våren. Det ska krånglas och tjivas lite.

Finaste!

Och så försökte jag fånga oss på bild. Lättare sagt och gjort. Det är därför jag har så få kort på mig och Algot nuförtiden. Han är för snabb för även den bästa kameran.

Dessutom är det roligare att leka. Med grus.

Medan kidsen sprang av sig det sista, sammanfattade jag och Lina att det var sannerligen ett effektivt men disträ “möte” vi hade. Tanken var att vi skulle jobba. Men datorn blev orörd men desto fler idéer blev kläckta.

Sen cyklade vi hem, lätt solbrända på näsan.

 

Nu börjar det äntligen!

0

Kommentera

Matilda

Haha fattar helt! Var i Vasaparken i lördags och herre jisses vad snygga människor! Tur att jag inte hade eget barn med mig, var helt fokuserad på alla snygga kappor, skor hattar osv osv osv

Christin

Eller hur!! Som en lång catwalk, haha 🙂 Puss!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.