2019-02-11

Nu åker vi hem till en maffig vecka ahead

Idag åker vi hem, efter en hel, lång vecka i Lissabon!! En del av mig inser att det nog hade varit hälsosamt att vara borta längre, en annan del av mig längtar att komma hem. Hade vi haft förskola här eller Anton varit hemmafru hade det varit guld. Egentligen hann jag nog preciiis komma ner i varv, men det är också bra, tänker jag. En färgstark vecka har det varit i alla fall. Sol nästan varje dag, först på vår sista kväll föll regnet. Så glad för det. Jag har haft pms, nackspärr och stress i kroppen som behövt klinga av denna vecka men ändå varit glad. Att ha solsken i kroppen gör verkligen susen.

Dubbelt upp med leopard – tack Algot. Till våren brukar jag köpa sjalar till Algot på vuxenavdelningen att ha runt halsen när solen är varm men vinden kall. H&M brukar ha bra. Tycker de är bra i storlek och finare mönster än det allt för barnsliga. Plus passar perfekt till mig när Algot blir för varm, hehe.

Har en maffig vecka framför mig hemma med möten, intervjuer & fotograferingar för JWHF och så ett par roliga middagar. Och en invigning av en ny härlig butik i Malmö. Veckan avslutas dessutom på topp på söndag med en bloggträff för JWHF! Maxad men oerhört kul vecka, så kul att JWHF växer.

Favoritklämman och till er som undrat: jag köpte min på danska Pico men har sett att Glitter hade liknande aswell. Just do it. Det är kul och fint!

23
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Blev så glad av att se er lycka och lugnet som infunnit sig hos er i fredags, det var så tydligt! Stor kram och ses snart hemma i Malmö!! ❤︎

midis

Tack min fina vän. Längtar tills vi ses i mAlmö!

Kajsa Magdalena

Vi ses i den härligt maffiga veckan!

midis

KRAM!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.