2020-01-10

No Baby Friday

Still no baby. Yes, det är väldigt mycket av vad min tillvaro handlar om just nu. åh känner mig så naiv att jag trodde att jag skulle ha en bebis nu, gick ju trots allt 8-9 dagar över tiden med Algot. Var hos barnmorskan idag och grät lite. Igen. En del av mig tycker det är lite pinsamt att jag inte bara “kan stå ut” (man är ju trots allt kvinna av sin tid), när så många kvinnor gör det, samtidigt så behöver nog både kroppen och knoppen gråta lite. Anton följde med mig och det var skönt. Då känns det lite mer som att vi gör det tillsammans.

Barnmorskan uppmanade oss att försöka göra något litet varje dag. Jag får motvilligt erkänna att hon har rätt. Jag har knappt varit utanför lägenheten sen nyår. Det är inte helt hälsosamt. Så efter lite hinnsvepning hos barnmorskan, så gick vi och åt dumpling på Lu som ligger på Davidshall. Rekommenderar verkligen!

Igår jobbade jag till och med lite för att få tiden att gå. Framför datorn alltså så inget övermäktigt, no worries. Tänkte att äh, det kommer ändå ingen bebis någonsin. Och jag gillar ändå verkligen mitt jobb. Tycker det är så kul för det mesta. Det var en skön känsla.

Köpte tulpaner med mig hem. Som sagt, det får var nog på deppfesten. Fast det bästa med deppfesten är ändå att jag typ skiter i vädret, som annars är min stora akilleshäl i januari. Detta blöta konservburksväder passar utmärkt just nu.

Vi gick också inom Hollandia och åt stans bästa tårta, den med passionsfruktsmousse. Den hade vi på vårt bröllop för snart 6 år sen. Fint att dessutom alltid tänka på det när vi fikar där.

Nästa vecka ska det vara färdigtapetserat ute i vårt sommarhus. Har det inte kommit någon bebis innan tisdag så åker vi dit och tittar. Man får hitta saker att se framemot helt enkelt. Precis som alltid egentligen.

45

Kommentera

V

Men alltså cykeln!? Varifrån? Så HIMLA fin!

Åh så kämpigt! Men måste ändå säga så snygggggg! Älskar tröjan!

midis

TACK!! Älskar också den, piggar upp januari-gråtheten!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.