2017-11-29

Nividas solglasögon Malmö, inredningsfint och fina vinterjackor

 

Det här inlägget innehåller gåvor – 

Nividas solglasögon Malmö

Malmö växer. Äntligen. Jag visste det hela tiden. Okej, kanske inte hela tiden. Men Malmö, du är one of a kind. Så blev ganska glad när Nividas också fattat det. Ännu gladare när dom hörde av sig och frågade om jag ville testa ett par av deras solglasögon.

Nividas solglasögon Malmö

Jag hade stått utanför dagen innan och glott in. Imponerats och hurrat för den konceptuella och färgstarka inredningen. Älskar verkligen när företag och butiker jobbar ända in i detaljerna. Får man väl ändå säga Nividas gjort.

Nividas solglasögon Malmö

Jag valde dessa! I deras större modell och med mönster. Väldigt fina modeller allihopa men jag har väldigt stort huvud (sidospår: ett tag var man ju faktiskt rädd för Algot hade vattenskalle men det visade sig att han mest ärvt det clausen-bruunska huvudomfånget) så jag kräver ett par rejäla bågar. Nästan ännu större än dessa. Men med en mönstrat båge tycket jag det blev finfint.

Nividas solglasögon Malmö

Det här hade jag för övrigt på mig under kappan!

Nividas solglasögon Malmö Nividas solglasögon Malmö  Nividas solglasögon Malmö

Kolla så fint! Väldigt smart att måla in ventilationen. Fult, praktisk, nödvändigt och tråkigt blir helt plötsligt…coolt. Och inredningen. Säger väl sig själv, skulle kunna ha dessa skåp hemma. Men nu är det glasögonen som är produkten.

Nividas solglasögon Malmö

För övrigt ett enkelt sätt att få in lite mönster i sin garderob om man är ovan. För in detaljer istället för hela plagg. Mönstrade eller färgglada bågar, en spräcklig scarf, strumpor eller en rosa sandal. Baby steps är ändå steps.

Nividas solglasögon Malmö

Och även om det är lite tungt nu, så skiner solen också ibland. Och då gäller det att våga titta rakt mot den.

Nividas solglasögon Malmö

Plus passar som handen i handsken till min nya vinterjacka. Letade mig halv medvetslös efter en som inte var svart, svart eller snark. Så såg jag den här på H&M. Har helt klart det lilla extra utan att vara crazy bananas, tycker jag. Annars kanske någon kan köpa denna och skicka en bild till mig? Vill så gärna se den strutta ner på stan på någon. Vet inte om jag är redo för den än nämligen. Kanske nästa år. Vem vet.

0

Kommentera

Så fina! Älskar Nividas, har deras Paris-modell på vanliga brillor :))

Christin

Ja!!!! Kul!!! Sjukt snygga ju!!! Och liksom vettiga i pris ändå!

men hallå, hur fina?? de passar dig så himla bra!

Christin

Tack 😘😘 blev glad för dom!

Lina

Jag hade SÅ gärna struttat runt i röda fluffet fr HM, men den är slut överallt. Provade till och ned (desperat) en 36a på triangeln häromdagen.

Christin

Åh Gud! Du hade varit så jäkla självklar i den!!!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.