2019-07-01

När jag var i Stockholm och jobbade

Nu är det snart tre veckor sen jag var uppe i Stockholm och jobbade! Jag är ju med som modell i kommande höstkampanj för Lindex. Så himla kul ju. En väldigt ovanlig jobbvecka, men ack så rolig. Jag fick det här jobbet typ samtidigt som jag låg på sjukhuset. Det var konstig vecka, då två ytterligheter sannerligen möttes. Livet i sitt esse. Lite ironiskt att man var full av utslag när man blev bokad som modell, hoho. Modell var förövrigt ett arbetsnamn jag aldrig blev riktigt bekväm men jaja. Nu är jag det, hehe.

Om jag ska vara ärlig så visste jag inte riktigt vad jag gav mig in på. Jag fick förfrågan och skickade in det de bad mig om och så tänkte jag inte jättemycket mer på det. Tänkte jag var någon form av statist eller något. Men när de ville göra en timmes lång förintervju blev jag lite förvirrad. Och väl på plats blev det liksom bekräftat: jag var en av fem tjejer som hela kampanjen utgår ifrån. Alltså hade de skrivit manus osv utifrån min intervju och tittat på min stil för att det skulle kännas så mycket som “jag” som möjligt. Referensbilder var från min Instagram och även om jag inte har en hårstylist varje morgon, hehe, så var det (om än lite konstigt i början) väldigt lyxigt.

Och sen satte en himla intensiv vecka igång. De två första dagarna spelade vi in allt rörligt. Det var det jag var absolut mest nervös över. Foto kan man ju lite ha vant sig vid det här laget, kanske, men rörligt med manus. Jisses. Otrolig roligt men också lite jobbigt. Fick lite prestationsångest och mycket jämförelsekris, som man lätt får när något är helt nytt och det är typ 60 pers på plats. Men måste verkligen ge cred till Lindex här för världens härligaste team. Inför, på plats och efter har de verkligen fått mig att känna mig trygg i det hela. I en ganska hård och stundvis kall bransch la jag på luren helt i chock “när de ringde för att presentera sig inför kommande vecka“. Bara en sån sak, hehe. Så roliga att jobba med!

Och location då. Vi var på två ställen, vilket det ena var ett helt enormt townhouse i Stockholm. Som ett museum typ, hehe. Men väldigt vackert även om det är post-produktion-stökigt på bild.

Och så rörde vi oss ute på stan bland färgglada väggar och det var ju precis min melodi. Så spänd på att se allt när det är klart i höst.

Och lagom till sista dagen kom solen. Annars var vädret emot oss i princip hela veckan. Då var jag väldigt glad att mitt jobb mest var att gå dit jag blev tillsagt. Visserligen van att jobba med väsentligt mindre projekt men projektledning är ju en stor del av mitt jobb annars. Så var glad att slippa den biten i denna monsterstora produktion. Imponerande.

Här står Tekla i sina sin egna kläder men som jag tyckte var så fin i alla färger. Tekla som också är en av tjejerna som är med i kampanjen. Himla gullig. Bra gäng generellt. När sista bilden var satt fredag eftermiddag sprang jag till tåget och hade ca 5 timmar på mig att låta hela veckan som gått sjunka in. Livet, ganska knäppt och roligt ibland ändå.

 

 

50
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Alltså wow – hejja dig och vilket kul uppdrag! Ser fram emot att se resultatet sen!

midis

Det var verkligen kul!! Tack för pepp. Ser också framemot att se allt (och är samtidigt galet nervös).

Så häftigt och SÅ KUL! Ska bli så fint att få se vad som skapats av det som fotades och filmades! 😀

midis

Tack bea!!! JA! Det ska bli spännande!! Har typ inte sett något själv än, ehehe.

Så himla häftigt!!! Låter som en underbar upplevelse <3

midis

Tack snälla <3 det var verkligen en både annorlunda, kul och nervkittlande grej 🙂

Wow! Vad roligt att få hänga med bakom kulisserna, och så nyfiken jag blir på resultatet!

midis

JAG MED!! Bara lite sommar först, sen så! <3

Blir så starstruck i dig när jag läser det här, som så många gånger förr. Jag är så glad att du får det här utrymmet, tar det och äger det. Att du får finnas i ditt unikum och säkerligen ge många inspiration att bryta normer och våga vara sig själva, i allt färgsprakande liv vi har i oss – som du har i dig. <3

midis

SÅ JÄKLA FIN KOMMENTAR!!! Tack fina wilda för du ser en och hejar så kravlöst på en. Stor kram.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.