2018-03-13

Några tapeter, i Family Living och en flashback

Inredningslusten till sommarhuset väcktes ändå rejält när vi var där sist. Svårt att hålla lågan uppe på vinterhalvåret men nu börjar det klia så smått i fingrarna. Vill tapetsera hela huset i Helene Blanche tapeter. La först märke till dom när vi var hos The Apartment. Har drömt om den rosa (är mycket mer rosa i verkligheten) sen dess. Sen skulle jag gärna vilja tapetsera vårt sovrum i några av dom andra. Tycker dom kompletterar varandra på ett fint och lekfullt sätt. Roliga, annorlunda, coola men ändå subtila och mjuka på något sätt. Om det ger någon mening.

Gillar även den här tapeten så mycket! Såg och läste om den inne hos Katrin. Föll direkt. Jag vill gärna inte att huset ska bli för gulligt utan gärna kombinera den romantiska sommaridyllen med lite attityd. Jag tänker att mönster och färg bidrar med attityd och det småmönstrade står för romantiken. Hur som. från Sandberg och strålande.

Foto: Isabell N Wedin

Och en rolig nyhet! Minns ni reportaget från Family Living? Det ligger uppe på deras hemsida nu. Väldigt kul. För reportaget såklart men mest för jag fick en strålande ny och fin vän den dagen också! Livet! Här kan ni läsa det!

Och så det här jag ödmjukt kom och tänka på när jag var inom där jag går på akupunktur för att hämta ett par saker. Samtidigt som jag stormade in, kröp en annan. Det var första gången hon var där. Tittade sig förvirrat omkring med rödsprängda ögon. Märkbart ledsen och nervös. Mumlade något om att hon inte får någon hjälp från sjukvården och sa chockat “jag är utmattad”. Hon synade mig från topp till tå när jag sa att jag sökt för liknande saker för två år sen. När det var jag som satt där med rödsprängda ögon. “Men… du ser så pigg ut. Och… glad. Och… ung”, sa hon som om jag var en avlägsen drömDet var som om jag tittade på mig själv för två år sen. Och i den stunden kände jag verkligen  i mig hur långt jag kommit. För två år satt jag hulkandes på en vårdcentral och idag springer jag med lätta ben mot ett helt annat liv. Nästan så man blir religös när man tänker på det.
Minst sagt tacksam & in i själen glad i alla fall.

0

Kommentera

Åh va kul att du gillar Harsyran, den är en av mina favorieter från Arboretum också 🙂

Christin

En av de finaste på länge (och då har jag tittat på många tapeter senaste tiden, hehe)!

Johanna

Hej! Vart kommer den härliga bilbanan/vägen ifrån? Tack! X

Christin

Hej! Jag har köpt den hos Cirkusfabriken. Så bra! Enkel, fin och gör inte ont att snubbla på! 🙂

https://www.cirkusfabriken.se/varumarken/sebra/bilbana.html

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.