2019-05-03

Några Köpenhamnstips

Några Köpenhamnstips

Strax innan påsk var jag i Köpenhamn med några favoriter. Ett par gånger per år åker jag över med Petronella och hennes dotter Iben. Vi kör nästan alltid samma runda och det är jättemysigt.

Några Köpenhamnstips

Vi besöker alltid Notre Dame, en butik med mycket… grejer. Man kan i princip alltid hitta något där. Men ska erkänna att hur roliga grejerna är har varierat under åren. Men hit brukar jag gå för att köpa julpynt exempelvis, diskhanddukar och enstaka inredningsprylar. Mysig och enkel butik.

Jag sprang också innan Karusella, en himla fin barnbutik. Kanske att butiken är för lite yngre barn än Algot, men den är så himla fint så värt en titt ändå. Köpte lite kalaspynt till hans födelsedag. Det har dom väldigt mycket fint av. Annorlunda och snygga grejer, tips!

Några Köpenhamnstips

Vi äter alltid lunch på Café Norden. Den sanna köpenhamnaren skulle nog säga att det är en turistfälla men jag tycker det är classic. Inte minst för vår tradition. Och det tycker jag är mysigare än något astrendigt ställe.

Några Köpenhamnstips

Precis bredvid ligger Hay, så dit passade vi på att gå upp såklart.

Några Köpenhamnstips

Som hade stylat det helt i enlighet med påsken. Fast fint alltid ju!

Några Köpenhamnstips

Hay har också plockat upp den här trenden. Men dom är verkligen så praktiska. Har dom under Algot säng, på våra hyllor, i köket, i garderoben. Bra och smidiga! Och fina!

Några Köpenhamnstips

Hay är hay men där är alltid fint och inspirerande.

Några Köpenhamnstips

Vi drack även kaffe hos Original Coffee som har riktigt gott kaffe men som också har himla fin utsikt. Ligger nämligen uppe på Illums rooftop. Bästa stället för sol i nyllet en semivarm vår, sommar eller höst dag.

Några Köpenhamnstips

Och såklart, avslutar vi det alltid såhär. Med minst två buketter under armen. Älskar Köpenhamn så jäkla mycket.

35

Kommentera

Så sjukt att jag aldrig varit i Köpenhamn. Är liksom inte bara att ”åka över” härifrån Östersund, så blir lite mer av ett projekt, men snart måste det ju vara dags ändå… 🙂

midis

Så blir det ju! Jag har knappt aldrig varit mer norrut än Stockholm, haha. Det får så på min lista 🙂 Men Köpenhamn är helt klart värt turen. Kram!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.