2018-03-24

MJ’s Hotell i Malmö – en härlig verklighetsflykt

MJ's Hotell i Malmö

Här kommer ett helt nytt Malmötips! Hehe, skoja bara. MJ’s har ju verkligen varit ett framgångsrecept på allas läppar. Men så går det väl antar jag när man gör något ordentligt och fullt ut. Nyckeln nyförtiden är att arbeta konceptuellt helt klart. Man lämnar verkligen vardagen och pausar i någon annans värld inne på Mjs. Härligt, tycker jag.

MJ's Hotell i Malmö

Jag bodde på Mäster Johan när jag skulle sluta amma. Egentligen behövdes det kanske inte, men det var ett råd att sova borta från ungen och jag ville verkligen sova själv. Så jag mjölkade situationen, så att säga. Då var det ganska dassigt, kändes mest som man åkte tillbaka till 90-talet. Så detta är ju verkligen ett steg upp oavsett vad man tycker om inredningen.

MJ's Hotell i Malmö MJ's Hotell i Malmö

Jag var där och tog ett glas AW med Anton häromveckan. Antagligen är inredningen mer min kopp te än hans men ändå mysigt. Bra för en första dejt (eller den efter en miljon dejter aka 10 år tillsammans) tänker jag, för har man inget annat att prata om så kan man alltid prata om inredningen. Är det en lyckad dejt kan man ju gå vidare till hemliga baren. Som inte är så hemlig.

MJ's Hotell i Malmö MJ's Hotell i Malmö

Rosa tak, flamingos och bubbel. Bra verklighetsflykt mitt i stan.

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.