2019-10-02

Mitt i veckan! Mitt i livet!

Hade egentligen tänkt ett annat inlägg idag, men som vanligt äts timmarna upp av sånt man aldrig tänkte ingick i jobbet (för det är så mkt i kulisserna och vid skrivbordet) och att vara gravid. Nu är jag så fruktansvärt trött och tung på kvällarna om jag varit i farten på dagarna och stånkade klagosamt till min fina barnmorska som snällt påminde mig om att jag faktiskt är gravid i vecka 27 nu. Jag har lagt in julen som en buffert mellan min jobbhjärna och beräknad förlossning som är i början av januari, vill inte springa i på förlossningen som ett annat inbokat möte. Men redan i slutet av oktober har jag en av mina sista stora deadlines och sen blir det lugnare. In emellan försöker jag njuta av hösten i ett efterlängtat uppsving av garderobsinspiration.

En deadline som sammanfaller lite med att detta fina ställe öppnar i Malmö. Beyond Us, ett nytt varuhuskoncept som öppnar i Malmö. Bakom står Frida och Petra, två fantastiskt drivna och gulliga personer som tagit fram hela idén. Jag träffade Frida och Petra första gången redan förra hösten och det är väldigt coolt att se hur deras idé dem berättade om då faktiskt börjar ta form nu. Inspirerande! Missa inte att besöka Beyond Us från och med 25 oktober om ni är i Malmö.

Och så slänger jag in en bild på Kajsa. Som jag åt lunch med idag. Härlig kollega och fin vän. Fint att ha någon man kan vända in och ut på sig själv inför. Kajsa som också har massa spännande på gång. Så det är högt och lågt mellan framtidsdrömmar, nutidsfrustration och diverse plågsamma mom-shamingproblem blandat med en del jättebehövligt asgrav. Fint!

28

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.