Sponsrat av Secondhand.se & Erikshjälpen

2019-08-28

Midis Pop-up-Shop ♥ Secondhand.se

Jag har team:at upp med mig Secondhand.se och Erikshjälpen och idag öppnar jag internetportarna till min egen pop-up-shop på deras fina sajt! Så pepp på detta, tycker det är ett fantastiskt att Erikshjälpen gör secondhand tillgängligt för fler. Jag springer inte på loppis stup i kvarten, det ska erkännas, men jag älskar att fynda personliga grejer i secondhandbutiker. Så när Secondhand.se frågad om jag ville ha min egna digitala butik en stund svarade jag såklart med ett rungade JA! I min pop-up är allt personligt utvalt av mig med mina favoriter. Jag hittade till och med en Ganniblus från förra året (!!) som ligger uppe. Det jag allra helst fyndar secondhand är keramik, färgat glas, brokiga och knäppa serveringsgrejer och ett och annat favoritplagg. Extra plus i hjärtat är att när man handlar hos Erikshjälpen så stöttar man också deras arbete för barns rättigheter i världen.  In och kika; hoppas ni gillar det lika mycket som jag!  Såhär såg det ut i våras när vi filmade och jag letade efter favoritprylar:

Det var en strålande dag i maj när jag mötte upp teamet från Erikshjälpen. Jag var ömsom pepp och ömsom nervös eftersom vi också skulle filma! Oskar som filmade var en stjärna som fick mig att inte vara så nervös, speciellt eftersom vi stod mitt på en av Malmös bästa gator, hehe. Såhär fint blev det!

Hej hej här är jag i rörligt format och allt!

Men först möttes vi upp vid Erikshjälpens lokal i Malmö ute vid Cypressvägen 8. En liten bit att cykla men ändå totalt värt det. Det var enormt! Både kläder, mindre inredningsgrejer som koppar, vaser och fat men också stora möbler. Hade kunnat plocka med mig halva butiken men kunde bara fylla en bil, hehe.

Såhär såg jag ut för dagen! Teamet bakom hade kört ner till Malmö enbart för detta så det var bara att kleta på sminket och kämpa på (obs min inställning, inte deras). Jag hade ju legat inlagt på sjukhuset tre dagar tidigare så det var på lite darriga ben och hög på kortison som jag slirade in på cykeln. När jag kom hem var kroppen full av utslag igen. Känns så knäppt att tänka på nu när allt är bra igen. Men ja; mycket man inte ser bakom kulisserna ibland.

En sneak peak på saker jag tog med i min pop-up. Det orange vasen har jag till och med en av hemma!  Älskar färgstarka vaser, det är ett bra sätt att få in färg i inredningen om man vill. När jag letar secondhand så brukar jag försöka hålla sinnet uppe. En sak kan helt förvandlas beroende på i vilket sammanhang man har den. Älskar puffen, very Köpenhamn. Nästan så man vill klicka hem den själv. Andra saker jag gillar att leta efter secondhand är stora snäckskal som är superfina som dekoration eller att ha smycken i vid sängen och roliga porslingsfigurer. Det är lätt att fastna i stereotyper i vem som handlar secondhand. Även jag gjorde det ett tag och tänkte “men jag är ju inte allmoge”, hehe. Och blir ofta jättestressad av stora loppisar. Men butikloppis och internetloppis är mina favoriter nu! Det finns så jäkla mycket där ute. Något för alla i alla stilar. Även min! Och din!

Tack Secondhand.se och Erikshjälpen för ett fantastiskt intiativ och för ett roligt samarbete. Roligaste dagen på länge! Följ även Erikshjälpen på Instagram för ännu mer inspiration och fina stuff!

 

24

Kommentera

Nä vad fint!!! Massor med fina saker 😀

midis

Tack!! Va kul att du gillar. Väldigt roligt samarbete att få göra 🙂

W

Har alltid uttalat det som Miiidis, men ska alltså vara Midis! Kort och snabbt 🙂 Men alltså är sjukt förvirrad över att de stavar med två s i kampanjen/filmen ju?
Oavsett, snygga grejer du valt ut!

midis

Hehe ja! Jag uttalar det så iaf, men det är alltid spännande när man beger sig utanför internet med namnet 🙂

Ah de två s:en tänkte jag inte ens på men det är nog för mitt extra “s” på Instagram efter Midis med ett “S” var upptagen. Tänkte inte på att korrigera det! Och tack! Det var ett väldigt roligt samarbete!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.