2017-12-21

Midis i Family Living och påtaglig julhets

Midis i Family Living

Hej med jul-andan-i-halsen. Jag har flytt julhandeln och dess folksamlingar som pesten. Men det får jag betala för nu då jag har ALLA mina julklappar kvar. Perfekt. Hur som. Tog en självklar paus när den här landade på min dörrmatta.

Midis i Family Living

Reportaget jag pratade om! Det gick undan, pang bomb, tryckt. Eller nästan i alla fall, snabbt för att vara gammelmedia, hehe. En trevlig överraskning i alla fall. Alltid lite läskigt att vara med i reportage efter blivit några erfarenheter rikare med åren. Ofta har jag känt mig feltolkad i antingen text eller bild. Ibland har texten varit konstigt och ibland har man inte respekterad mitt bildspråk det minsta, vilket är en risk när man låter någon annan ta bilden. Och är så ny att man glömmer kräva att läsa texten först. Man lever och lär.

Midis i Family Living

Men tummen upp till detta. Ett väldigt fint reportage och fin text men framför allt hade jag så himla roligt den här dagen. Inte minst för att jag fick tidningen samtidigt som jag kom hem från fikan med stylisten aka Sanna (som också driver (Lovelyprints) jag träffade den dagen. Så fint när man träffar vänner i jobbet. Såklart en puss och kram till fotografen Isabell också som var så bra (!) att jobba med. Inte alltid en självklarhet att man ha turen att två klockrena människor levereras till en.

0

Kommentera

Mamsen

Grattis! ???❤️

Christin

Puss Mamsen – ultrasnabb idag!!!!

men åh, va fint! stort grattis!

Christin

Tack Ellen <3333

Så fint Christin! Och alltså julhandeln haha.. det är HELT SJUKT vilken skillad det är på förra veckans lugna strosande och denna veckans femtonmetersköer i butikerna. Nästa år börjar jag i augusti!

Christin

Emilia!! Tack!! Amen alltså VAR KOMMER ALLA MÄNNISKOR IFRÅN!??!!!! Så sjukt, blir faktiskt lite sjösjuk av det hela. Bra. Då börjar vi i augusti.It’s a plan!

Viktoria

Så roligt att läsa reportaget från ert fina hem. Blir både inspirerad och glad av all färg. Tidningen kom lägligt idag, då jag är hemma och vabbar genomförkyld treåring. God Jul, kram!

Christin

Åh, du har sett det!! Va kul!! Och tack. Blir jätteglad att höra det, det är mitt stora syfte. Att kunna inspirera. Fint! Kram och God Jul!

Wow så himla kul? grattis. Det reportaget måste jag läsa?/Pernilla

Christin

tack snälla! Blir så glad för allt stöd och hejarop. Kram och god jul!!

Ja vilken fullträff den dagen. Tack för skrattig och inspirerande fika idag! Kram ?❤️

Christin

DITO <3 KRAM

Det ser så fint ut! Ska köpa mig ett ex! Och kämpa på i julhandeln <3

Christin

Tack snälla söta du!!! Nu är det färdigkämpat och jag överlevde i år också! Tänk sig! GOD JUL!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.