2020-07-17

Mat och blommor!

Häromdagen såg jag ut såhär. Jag har ett himla ihopplock av kläder här i huset, så det blir vad man kan hitta oftast. Det regnade men var varmt så jag kom undan med bara ben, annars har det varit väldigt kallt.

Vi åkte till Båstad och fikade. Eller, egentligen skulle vi till en loppis åt ett helt annat håll men alla började bli hungriga och då vet man att man (vi) måste prioritera mat. Vi kom fram till att loggan var trendigare än inredningen men att fikan var god trots ett halvgenomfört koncept. Hipsterna har inte hittat till Båstad än.

Men No.21 är en trevlig butik som drivs av Lotta som är lika trevlig hon! Idun var på sitt första besök medan killarna akuthandlade klämmisar. Nu är vi 4 personer med hangry-genen.

Det var kö in till vår loppis, så vi vände på parkeringen. Nu är det verkligen högsäsong. Jag brukar i vanliga fall tycka det är lite tråkigt att det är svårt att vara spontan på sommaren, mycket är uppbokad och snabbt. Ännu mer i år när majoriteten av alla är på hemester. Älskar ju sommaren, men älskar inte nödvändigtvis högsäsongen.

Men vi åkte till Magnarp och åt på strandkrogen där. Superopretentiöst och maten är på sin höjd helt ok men jag tycker det är så himla mysigt ändå. Det påminner mig om när jag var liten och vi åkte på båtsemester. Idun testade citron.

Påväg tillbaka stannade vi till här, swischade 105kr och kom hem med tre buntar närodlade blommor. Jag har inte hunnit så ett enda frö i huset i år.  Jag sov istället och stöttade någon annan på kuppen, hehe.

Nu har vi besök i dagarna tre innan vi åker tillbaka till stan. Det har jag längtat efter, men samtidigt är det skönt att ha såna gäster där man kan smita upp och vila en stund <3

 

28

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.