2020-08-31

Måndags gott.

Skoja bara, ska inte alls till Göteborg, det blir zoom-träff istället. Av samma anledning som vi fick ställa in ett kalas i helgen jag grät en skvätt för känslan att vi missar så mycket på grund av eventuella virusattacker. Gnällfisen ringde och ville ha sitt 2020 tillbaka. Varsågod.

Men samtidigt är det en helt underbar säsong ute just nu. Jag vet inte om det bara är Skåne men när folk babblar om att de fortfarande går med bara ben så tänkte jag att det borde ju vara minst en månad kvar? Eller? Idag svettades i alla fall jag i mina jeans på lekplatsen. Jag kastade mig på cykeln och hämtade Algot idag och så spenderade vi eftermiddagen på lekplatsen tillsammans med varsin kompis, precis som på den gamla goda tiden. Lekplatser är inte min favorit men det finns korta perioder på våren och hösten då den här typen av eftermiddagar är så älskvärda att jag aldrig vill att dom ska ta slut.

Kom hem till den här gladfisen.

Nu är Anton föräldraledig och det märks i köket. Han bakar surdeg, handlar grönsaker på torget och skickar iväg sms till kompisar och frågar om dom också vill ha mat. En del av mig skakar på huvudet inombords till hur olika våra fögäldrarledigheter är och upplevs, men åh andra sidan så njuter jag rätt mycket av hans variant också.

Idag lagade han en persisk gryta med tillhörande ris. Algot smakade en liten bit aubergine under hot. Men det är ju alltid något. Slutet gott, måndag gott.

35

Kommentera

V

Recept? Ser schwajnagott ut

midis

det var megagott! Och annorlunda. Ska fråga Anton var han hittade receptet!

Stina

100% team bara ben här!

midis

YES!!! Så länge som möjligt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.