2020-05-04

Måndag, hej på dig!

Jag tänkte skriva att morgonen gått till ingenting. Det är förstås inte sant. Det har gått till en hel rad olika saker. Alla ofärdiga såklart i sann småbarnsanda – jag antar det är den känslan som gör en smått sinnessjuk. Den oerhörda frustrationen att aldrig få arbetsro. Som när jag ringer ett jobbsamtal där jag håller ett barn med ena andra och letar frenetiskt i mejlen med den andra. Ursäktar jollret där bak och försöker skoja om att jag kommer med ett personligt soundtrack nuförtiden. Eller är på ett jobbmöte när jag helt plötsligt känner att jag blir blöt på magen och två runda fläckar på tröjan växer fram. Fan, jag har glömt lägga in amningsinlägg eller vad det heter. Två bomullspads på tuttarna. De i mötet tittar sympatiskt på mig medan jag tittar uppgivet på min tröja. Jag skäms knappt utan ger mest upp och sitter där och skakar upp och ner på tröjan och hoppas det ska torka lite snabbare. Blir tröstad av Jenny på hangouts när jag skriker lite i frustration. Det är skönt att höra någon säga “det är jävligt jobbigt med småbarn” utan några omskrivningar.

Skrollar lite på pinterest, väljer några bilder. Tänker att det får bli dagens humör. Det jag var sugen på idag utan någon större motivation. Visst kan man kalla det för någon kreativ övning? Om man kisar? Då har jag i alla fall gjort något idag som jag tycker är kul utöver att älska mitt barn.

Förlåt för alla utläggningar. Min blogg blir så ryckig, jag vet. Men det är så mitt liv är precis exakt just nu. Ryckigt och nyckfullt.

28

Kommentera

Sara

Kan ingen starta en grupp på internet där bebismammor kan samlas och peppa varandra, dela med sig av knep?kanske redan finns. Och om det inte finns så är jag den som inte orkar fixa.. där man kan få gnälla utan att bli skambelagd. Jag saknar att få vara kreativ så ini bänken (alltså är en person som syr, stickar, målar , grejar med möbler etc vanligtvis. Vilket min bebis tycker är svintråkigt) abstinensen är extrem. Pinterest är mest som att vifta med en godispåse framför någon som inte får äta socker typ, för mig.

Tack för att du skriver!

midis

JA!! Man måste få ventilera, annars blir man knäpp. Och hitta sina stunder där man får bejaka fler delar av den man är <3.

KRAM!!

Jag gillar din blogg precis som den är! <3

midis

TACK! det betyder mest <3

Louise

Älskar din ärlighet i texterna och jublar inombords varje gång jag ser en ny rubrik. Och det är lycka när jag får 5 minuter att scrolla internet innan min 10-veckors lilla pojke bestämmer att jag bara ska vara mamma igen. Vi kämpar alla tillsammans <3

midis

TaCK!! Det betyder jättemycket att läsa. Tycker så mycket om denna platsen med er. Stor kram

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.