2019-04-08

Måndag, en process och önskeinlägg

Hej måndag! Men känns som typ, torsdag? Torsdag efter världens längsta arbetsvecka. Det blir himla knäppt för systemet när man inte bara jobbar lördag utan också gör något som är helt nytt för en. Min och Sannas föreläsning & workshop om personliga varumärken i lördags gick så himla bra. Är ändå stolt över oss som bara kastade oss ut i det, vilket är en härlig känsla som man ändå få lov att ta lite tid att känna, visst? Faktiskt registrera, smälta och fira att man gjort något nytt som man var nervös över.

När vi var klara med allt i lördags satte vi oss här, på kärleksgatan, och pustade ut. Ser framemot nästa gång, för då är det inte första gången. Första gången är alltid skräckblandad förtjusning. Men vår grupp var så härligt och det var så bra stämning – vilket är minst 1/3 av varför man gör sånt här. Både som föreläsare och kursdeltagare – att träffa andra människor och få input och inspiration. Det är sjukt svårt, tråkigt och halv omöjligt att driva sitt företag helt själv. Dom som påstår att dem gör det ljuger, enligt mig. Man behöver alltid andra människor, oavsett hur bra eller framgångsrik man är (eller inte är).

Baksidan är baksmällen av nya grejer. Det är verkligen en process för mig. Nervös – asnervös – levererar – lyrisk – asglad – trött – däckar – bakis – skör – ledsen – piggare – respons – gud va kul – det vill jag göra igen = och så börjar det om. Just nu är jag i läget “skör och ledsen” vilket gör att det måste bli en lugn måndag. Såg denna bilden från vår fantastiska Hanna som skriver för JWHF nu – och som var precis rätt påminnelse idag. Jag “lärde känna” (har ej träffats IRL än) i ett bloggsamarbete med Midis för ett par sen och girl-crushade rejält bara över vår mejlkonversation, hehe. Och så höll vi sporadiskt kontakten. När jag såg att hon skolat om sig och gjorde sin nya grej SÅ bra mejlade jag och frågade om hon ville vara med JWHF på ett hörn. Världen behöver Hanna. Cirkeln sluten. Så jäkla fint och nu när jag skriver det påminner mig om drivkraften bakom allt detta (jwhf, midis, frilanslivet, föreläsningar osv) = MÄNNISKORNA. Love you guys. Okej, lång utläggning men jag behövde nog det.

Annars? Fick lägga allt annat åt sidan förra veckan så som det blir när man måste fokusera på en stor grej. Det gör att jag har en liten to-do list som pressar. Städade köket i morse i någon slags desperation att återfå överblick och kontroll, hehe. Hej mänsklig! Förutom det har jag tömt kameran på bilder och dessutom fick jag såklart en helt uppsjö med idéer till blogginlägg förra veckan (alltid när man inte har tid). Så passar på att slänga ut frågan när jag ändå är igång: har ni några önskeinlägg på lut? Hit me, sånt gör mig glad.

18

Kommentera

Lisa

Ett önskeinlägg vore nån liten topplista med dina favoritplagg ur garderoben! Och sen kanske länk eller tips på var man kan hitta densamma eller liknande? Och så kanske en liten sammanfattning med Malmötips inför våren och sommaren, ser så mycket fram emot att kunna vara utomhus och göra massa njutiga grejer nu ett bra tag framöver!

midis

JA men kul!! jättebra idé, tack! Och Malmö-tips is coming up!

Siri

Jag såg dig på stan i lördags, du var vrålsnygg! Kram

midis

Men!! TACK. Ändå sjukt gulligt sagt! Kram!

Bellan

Som Malmöbo, väntandes på danska kronans fall och magplask, vill jag ha ännu fler köpenhamnstips. Det är ju så fru-hu-ktansvärt dyrt nu, så jag får planera och längta istället. Tack ☺️

midis

JA! Klart!! Coming up. Har ju familj i DK så är där ganska oavsett (även om jag fick en chock när jag läste att Köpenhamn är lika dyrt som New york nu!!!!!).

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.