2018-12-29

Malmöhäng

Tillbaka i Malmö! Efter flera dagar iväg så var vi pepp på att komma tillbaka till stan. Även om det är ovanligt grå atm, så är den alltid färgstark på sina ställen.

Ska erkännas att jag är lite trött på att gå till samma ställen, se samma saker just nu. Längtar lite ut. Något jag tar med mig in i 2019. Ska bara fundera lite på hur det kan se ut. Hur jag ska leva ut längtan liksom.

Har på mig min klänning från Mads Nørgaard, som jag tycker är ett märke värt att kolla in. Tycker man kan hitta enkla men coola grejer liksom. Skjortklänningar i fina mönster och klassiska randiga tröjor. Bra, kul och skönt. Såna kläder jag tar på mig när jag är för trött för att försöka men vill ändå automatiskt känna mig fin. 

Låter dock inte färgerna på kläderna präglas av vintern. Orkar inte mer gråskala.

Alltid nytt och fint vid folkets park!

Algot var imponerad!

Vi var ju såklart påväg in hit, where all the fun happens.

Där vi mötte upp Lina och Mathilda för årets sista lekhäng. Det har ju ändå blivit några gånger i år. Ibland har det varit årets bästa lördagar. När timmarna bara försvinner i lek. Bäst på sommarhalvåret såklart, men vad gör man inte för sina ungar.

Som är såhär gulliga!! Är ju för tusan inte riktigt klokt. Så bra kompisar och nu står dom har har små konversationer med varandra. Då får jag samma känsla som på tåget härom dagen. Tänk att dom växer upp och vi får stå och titta på <3

Tycker generellt lekplatser är skittråkiga, men såhär får det verkligen en extra dimension. Det blir fint för alla. Längtar redan till våren och t-shirt.

24

Kommentera

en-lang-blondin

Åhhh! Älskade ungar.

midis

Bästa!

Älskar allt i din outfit och inte minst färgernaaa! Har just köpt en stor, askrosa halsduk i julklapp till mig själv och sitter på bussen och känner mig så himla fin i den och min burgundy vinterkappa! Never gråskala alltså.

midis

Wah!!! Så jäkla fin kombination, låter strålande! Tycker att vintern inte blir lika plågsam på så sätt, att man faktiskt blir gladare och får mer energi av färg. KRAM!!

Malin

Dina färger piggar upp och jag vill ha MER färg. Kanske nyårslöfte om man nu ska ha ett sånt. Klänningen är jättefin!
Gott nytt år!

midis

TACK!!! Mer färg 2019 är en riktigt bra riktlinje, tänker jag. Jag blir genuint glad av färg = bra energi. Precis som här inne, när ni läser och säger hej. Tack för det!

Vicky

DENNA OUTFIT <3 älskaren!!!

midis

Tack Vicky!!!!!!!!! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.