2020-05-20

Malmöhäng och jobb!

Foto: Jenny Brandt Grönberg

Här står jag och akut-ammar efter en dag på stan i jobbet. Dom bästa dagarna i detta jobb om du frågar mig, när bilderna i huvudet ska förverkligas. Lite svettigt med bebis ska erkännas, Anton kom och avlöste lite och resten av tiden är det tur att Idun gillar en fest.

Foto: Jenny Brandt Grönberg

Vi fotade ett reportage för JWHF tillsammans med Grandpa Store, som ligger uppe nu! Johanna var gullig och modellade för oss. Och extra skönt med stöd från en annan mamma i samma mammabåt. Det är så skönt att vi är fler. Ni där ute gör mitt liv lättare och bättre, vill verkligen att ni ska veta det. Mindre ensamt.

Foto: Jenny Brandt Grönberg

Jenny stod för foto, jag för koncept och styling och Josefine fixade Make Up och hår. Kajsa, vår linslus <3, hjälpte oss framför kameran igen.

Foto: Jenny Brandt Grönberg

Det var fredag, det var sol och det var Malmö. Folk kom och folk gick, jag älskar den typen av stämningen och när det funkar med jobbet. Min dröm är att det alltid ska vara så.

Foto: Jenny Brandt Grönberg

Matpaus!

Idun, min goa älskade förbaskade unge. Alla bilder är såklart tagna av Jenny. Känns som en ynnest varje gång Idun fastnar i hennes lins. Tack Jenny <3

Foto: Jenny Brandt Grönberg

Ett ganska så inspirerande crew och sällskap. Johanna driver ju Tropical Scandinavia och Ida bredvid har grundat POW. Jag träffade Johanna och Ida för första gången för två år sen när de tog initiativet till en middag för frilansare. Då fanns inte JWHF, inte Tropical Scandiavia och knappt Pow. Vi satt alla nervöst runt bordet och erkände vad vi drömde om, kände oss alla lite fåniga tror jag. Klipp till idag när allt finns och drömmarna har fått konturer. Som vi ivrigt håller på att färglägga.

Livet va, good days & bad days i en jäkla mix.

24

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.