2017-11-02

Måla fram mer förvaring, DIY och en garderob på väggen

Måla fram mer förvaring

För några veckor sen målade jag en garderob på väggen. Jag fick en idé en kväll och nästa dag tvingade jag Anton hjälpa mig tejpa upp det. Sen målade jag allt på en dag. Köpte helt fel färg och letade fram verktyg längst bak i förrådet. Hade en sån tydlig bild i huvudet och ville bara bli klar klar klar. Sen tog det tvärstop. Som om jag förbrukat all inspiration. Och det tog några veckor innan själv hängarna skruvades upp på väggen. Men nu så!

Måla fram mer förvaring

Nu har jag en färgglad extraförvaring på väggen!

Måla fram mer förvaring

En sorglig innan-bild med mobiltelefonen. En överbliven väggbit som jag inte hade men aning om vad jag skulle göra med. Så det blev ganska hattigt. Trist och fult. Men jag har länge gillat idén med att häng upp och visa fram sina kläder eftersom jag gillar mina kläder väldigt mycket. Som små konstverk i sig ibland, tycker jag.

Måla fram mer förvaring

Så jag gav dom en backdrop som dom förtjänade. Kläder kom till sin rätt och den trista väggbiten kom till liv. Dessutom är all förvaring på 74 kvm bra och underbar förvaring. Istället för att ligga på golvet, hänger dom nu här!

Måla fram mer förvaring

Jag använde helt fel färg. Alltså inte väggfärg. Jag pallade inte gå till en riktig färgbutik och dessutom behövde jag inte alls mycket. Så använde någon slags hobby-möbel-färg från en  pysselaffär här i Malmö. Funkade helt okej. Jag ville hellre att det skulle gå snabbt än vara rätt enligt alla konstens regler. Det är tråkigt och blir sällan av. För mig. Dock en bekännelse. Anton har manipulerat bilden. Eftersom våra väggar är omöjliga att borra i blev det fel på en millimeter. En millimeter som syns väldigt mycket blanda räta linjer och kameralinser. “Jag står inte uuuuuuuuuuuuuuuut”, sa Anton när jag visade honom bilden. Vi är minst sagt olika men jag lät honom redigera bilden. Så han kan sova i natt. Men nu vet ni.

Måla fram mer förvaring

Det är lite förlåtande med perspektiv. Även för en sne hängare. Köpte dom på Designtorget förresten. Hur som. Är sjukt nöjd. Funkar utmärkt och ibland byter jag kläder efter humör. Eller om jag köpt något jag är väldigt glad för det. Då njuter jag av det även på väggen.

Måla fram mer förvaring

Och just den här klänningen fick komma fram. Inte kanske för den är min finaste men för att den påminner mig om sommaren.

 

nå, vad tycker ni?

2

Kommentera

Så sjukt snyggt!!! ?

Christin

Tack snälla söta du!! Blir glad av att se dig här också! Kram!

Det här är så genialt och fint! Slutar aldrig imponeras av din stilkänsla och uppfinningsrikedom. Vill göra prick likadant själv men vet att alla kläder som hänger framme blir en installation av katthår på en dag. Otroligt fin idé att fota väskor, smycken eller andra hängande produkter mot dock. Vill tipsa alla webbshoppar i världen om att läsa din blogg!

Christin

åh alicia! Dina kommentarer värme ALLTID som en jäkla majbrasa. Så fint. Tusen tack. Det är väldigt fint att då och då får se sig själv i dina peppande ord. MEGRKRAM!

Alltså! Så himla fint och smart på alla sätt! Älskar detta! ?

Christin

Anna Maria!!! TACK SÅ HIMLA MYCKET!!!!!! KRAM!!!

Jäklar vad fint! Din hjärna alltså – geni! <3

Christin

Wilda!!!!! Blir ALLTID så glad av dig!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.