2019-06-16

Lugnare tempo

Gud, jag känner mig minst sagt upp och ner just nu. Varvar inlägg med att vara sjuk, asglad (tack för alla pepp i senast i blogginlägget – gjorde mig så glad!), ledsen och ångestig. Men det är precis så det är just nu. Hela våren har min terapeut varit orolig för mig och mina kraftiga stressymptom. Samtidigt som jag avfärdat henne, har vetat min smärtgräns men samtidigt rört mig i den röda zonen hela våren. Yrsel, illamående kanske till och med nässelutslag? Vem vet, men jag vaknade upp med ont i halsen idag. Min kropp är helt enkelt jättetrött samtidigt som det också händer roliga saker. Det går väl att det är så? Livet är väl sällan så enkelt som uppdelat i bara bra eller bara dåligt? Men jag, sinnet och själen, är också jättetrött. Känner väldigt lite inspiration eller lust just nu, läser blogginlägg om renoveringar, resor, fest och det ena och det andra och jag stirrar bara ihåligt på det. Vill mest bara sova. Så det tänkte jag göra. Det är ju ändå sommar och jag tänkte fånga detta sommarlovet. Första på länge. Jag kan inte hjälpa att tänka att kroppen orkade ändå ända hit, till sommaren och semestern, och nu måste jag ta hand om den lite. Har lite jobb kvar förstås här och där men sen är jag helt ledig från och med juli. Kommer uppdatera bloggen mer sporadiskt när det finns tid, lust och energi. Jag saknar det. Känns lite läskigt för att vara ärlig. När man kommer upp i en viss fart blir man också rädd för att sakta ner. Det känns obehalig och som man gör något fel eftersom man är van vid den höga hastigheten. Men samtidigt helt rätt och nödvändigt – för jag vill vara glad. Och jag vill ha en rolig och bra höst och inte en sjuk höst. Så det blir lite lugnare tempo här inne i sommar.

Hoppas ni stannar kvar ändå.

66

Kommentera

Veronika

Stannar såklart kvar. God sommer til deg 🌞

midis

Tack, det gör mig glad! Glad sommar! Kram

Emmi

Såklart vi stannar kvar. Ta hand om dig <3

midis

Det gör mig glad, tack för din kommentar. Kram!

Vi finns kvar. Jag dök bara upp på var femte fest under gymnasiet. FOHTP (fear of having to perticipate) Men var i gengäld EXTRA intressant de gångerna.

Haffa ditt sommarlov. Vila i tillförsikt. Livet, får vi utgå ifrån, är långt.

midis

Hanna, din stjärna. Du är i mitt huvud mer än vad du vet, du har rätt i så mycket. Kram!

Viktoria

Självklart stannar vi kvar! 💗 Du är min favoritbloggare, fast jag numera är dålig på att kommentera. Tack igen, för blandningen i bloggen och ärligheten. Ta hand om dig, ska bli så kul att se Lindexkampanjen i höst.

midis

Tack snälla! Din kommentar gjorde mig riktig glad. Den värmde. Kram!

Amanda

Relaterar så mycket till det du skriver! Jag har som löfte till mig själv i år att inte känna att jag behöver fånga sommaren och liksom lägga upp den på ett stylat fat fotat i motljus. Saker kan få vara fula och tråkiga också, jag tror att det är då vi verkligen slappnar av (även om jag också älskar och får energi av det tjusiga). Ta hand om dig nu i sommar, hoppas att du kan få lov att bekanta dig med ett lugnt tempo också, övergången dit är alltid svår tycker jag men när man väl landar där. Oj oj oj. <3

midis

Exakt så!! Sa till Anton “jag vill vara ful hela sommaren”. Orkar inte ens puffa en kudde och känner innerst inne att det är något härligt barnsligt över det. Försöka att inte lägga så jäkla mycket värdering i allting. Tack för din kommentar, den fick mig att le!

Det låter klokt, såklart jag stannar kvar! ta hand om dig <3

midis

Tack fina jessie. Du gör mig glad, och du med <3

Det är inte kul att känna sig upp och ner mentalt. Jag kan verkligen relatera just nu. Bra att du saktar ner och inte bara gasar på utan eftertanke. Hälsan borde alltid gå först. Kram <3

midis

Ett varningstecken för mig definitivt i alla fall, även om jag ibland ignorerar allt för länge. Hälsan måste alltid gå först, känns som en livslång läxa ibland. Kram till dig!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.