2021-02-18

Live!

Hej direkt från hemma hos oss i stan! Det är ännu roligare att komma hem nu eftersom vår hall blivit så fin. Vi har världens minsta hall och därför varit himla bortprioriterat.

Men nu har vi en fin dörrmatta som livar upp i enastående färger. Det är ett samarbete mellan Tekla och Heymat. Vet få som är så duktiga på färg och design som Tekla. Jag lärde känna henne när vi gjorde en Lindex reklam tillsammans för ett par år sen.

Vår-jackan hänger och väntar, det ryktas om att det inom kort blir upp till 10 grader här i skåne. Även om halsduken från Acne Studios nog åker till försäljning strax. Världens bästa halsduk, verkligen, men jag insåg ett köp försent att jag inte riktigt använder halsduk.

Hallen och vårt ena badrum. Vi har toalett på ena sidan och badkar på andra. Även om jag slängde iväg ett sms till en mäklare idag när jag ramlade på ytterligare en sak. Vi får se var vinden blåser. Om den blåser.

Men på tal om direktrapportering hemifrån, så sänder jag faktiskt LIVE på Instagram kl 20.00. Eller ja, jag är inbjuden gäst hos Filippa och jag öppnar upp min garderob. Är faktiskt lite nervös, allt som inte är text och bild är utanför min comfort zone, hehe. Hoppas ni kikar. Kram!

45

Kommentera

Mia

Vilken mysig livesändning! Jag blev glad och inspirerad. Tack!! 😊👌

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.