2020-11-06

Lite om idag.

Jag har spenderat halva denna fredagen på Nostra och halva sovandes. Låter trist, men det var himla skönt. Jag började med att sätta mig på Nostra och jobba ett par timmar. Sista sucken innan en helt kravlös helg.

Jag var så trött i morse att jag bara drog på mig det som låg närmst till hands. Blev ändå rätt kul.

Efter mina timmar vid datorn skulle jag ta över Idun. Bitterljuvt för hon är verkligen gullig men också ganska jobbig just nu. Men kanske är det för det jag längtar allra mest efter är att ligga i sängen och kolla serier. Dröjer ett par år innan hon fattar tjusningen med det.

Anledningen att jag satt på Nostra och inte gick de extra 10 minuterna till mitt kontor var för jag hade en lunchdejt med Jessica och Liana som nu bor i Malmö. Men med två bebisar som närmar sitt 1års strecket så är det inte det lättaste att äta och prata i lugn och ro.

Hade på mig det här! Mellan graviditet, corona, sömnbristen och försmå kläder så känner jag mig extremt oinspirerad när jag tittar in i min garderob. Så kör på en enkel nödlösning och köpte hem lite färgglada toppar och jeans jag passar. Funkar liksom alltid oavsett humör.

Alles är från Monki som jag gillar lite extra just nu.

Det är mysigt när vi får hänga med varsin kompis. Det är sannerligen ett bra upplägg!

Men vi bestämde oss för att gå en promenad. Vi tänkte egentligen fortsätta en liten sväng på stan men jag var så extremt trött att jag var tvungen att ursäkta mig och svänga av hemåt istället. Men ändå något fint i att man kan göra det också och säga “ses nästa vecka istället?”.

Tur för Idun att hon är gullig. Fyndade denna overall på Mini Rodinis outlet-hörna här i Malmö. Blir faktiskt genuint glad av färg. Ett het tips generellt.

Sen gick jag hem och meddelande Anton “jag kommer kollapsa om jag inte får sova nu”. Så då la jag mig i sängen, sms:ade med ett par kompisar innan jag somnade. En som fått ett roligt jobb och en annan som tagit halva dagen ledigt. Jag kunde känna igen mig i båda. Det kändes fint och sen sov jag i 1,5 timme. Det var exceptionellt skönt.

30

Kommentera

F

Hur ställer du dig till folkhälsomyndighetens skärpta restriktioner på grund av Corona? Varken träffa nya personer man normalt inte hänger med eller ta en runda på stan timmar särskilt bra med dem. Även om du väljer att gå emot restriktionerna så kanske det inte hör hemma i bloggen då det influerar andra till samma beteende.

midis

Hej F! Jag lyssnar såklart på Folkhälsomyndigheterna och ställde in och om massor av grejer samma dag som själva presskonferensen, vilket nog ändå framkommit i mina andra blogginlägg! Men det är sant som som du skriver att det var både olyckligt formulerat av mig (skulle inte gå på stan, skulle gå på ett viktigt ärende) samtidigt som man nog behöver input här och där i vår ändå nya tillvaro. Jag ville gå och köpa ett par skor till Idun häromdagen, oskyldigt tänkte jag, tills min man poängterade att man inte ska gå i butiker. Så ska tänka till ännu mer framöver. Ha en skön helg (hemma!).

W

Lite trist formulerad kommentar från F tycker jag. Jag tycker verkligen det framgår att du följer FHM rekommendationer; som du också skriver så framgår det tydligt om man följer dig i din blogg och instagram. Om man nu endast skulle råka trilla över detta enstaka inlägg och bli ”influerad till att ta en runda på stan” som F skriver, så ja då tycker jag man borde ifrågasätta sig själv lite och hur lättpåverkad man är om _ett_enda_random_blogginlägg var allt som krävdes för att man skulle sluta tänka själv liksom🤷🏻‍♀️

Till sist vill jag bara säga att jag blir också väldigt glas av färg – framförallt alla dina härliga outfits som du bjussar på!

W

*Glad ska det såklart stå 😊

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.