2019-09-09

Lite mer om jobbet med Lindex!

Woho, kolla! Nu börjar man äntligen få se lite från jobbet jag gjorde i våras tillsammans med Lindex. I våras fick jag ju mitt knäppaste jobb hittills – som en av fem modeller för Lindex höstkampanj! Här är vi! Amie, Tekla, jag, Hanna och Viola. En kampanj som kommer rulla hela hösten, så antar att allt kommer lite pö om pö!

Det var så sjukt roligt och lite läskigt att vara med i så stor produktion. Man insåg ju snabbt vilket enormt jobb det ligger bakom Lindex kommunikation. Utifrån min yrkesroll som digital strateg, kreatör och kommunikatör tycker jag Lindex är spännande även ur ett kommunikationsperspektiv. Tycker de gör det himla bra! Skulle jag lägga av med JWHF och frilansandet hade jag definitivt velat söka mig till något sånt här och vilja jobba med ett varumärke och dess kommunikation in-house. Sjukt roligt ju, men det är ett sidospår.

Men nu var jag ju där som… modell! Kanske mitt knäppaste jobb hittills och kanske så knäppt att det aldrig slog mig att ställa några detaljerade frågor. När frågan kom upp, att Lindex sökte modeller, kändes det så himla avlägset. Jag skickade mest in det de bad om, tänkte inte så mycket på det och tänkte att det inte var så stor chans att jag skulle få jobbet ändå. Men att det var kul att bli tillfrågad. Höll på att trilla av stolen när jag till sist faktiskt fick jobbet! Var. Så. Himla. Glad. Och mitt ansiktsuttryck när jag kom upp till Stockholm och det kryllade av folk behind-the-scene. Då kände jag mig lite dum för jag inte ställt mer detaljerade frågor, hehe.

Men sen igen är det en anledning till att jag älskar och inte är helt redo att ge upp detta frilanslivet just yet. Det är så himla spännande. Jag får göra sånt jag inte ens formulerat i mitt huvud. Även om det är sjukt mycket jobb, ängsligt som fan ibland att försöka bygga upp något utifrån sig själv och jag ofta undrar vad fasiken jag håller på med, så är det också jättespännande och roligt. Tänk, att jag fick detta jobb genom Instagram! För mig är det inte nödvändigtvis konstigt, men för många (utanför den bubblan) är det fortfarande ganska okonventionellt. Många höjer ögonbrynen och ibland är det lätt att hamna i fällan att man känner sig oförtjänt eller att det bara är “tur”. Men så påminde Anton mig om “alla kvällar och år” som jag lagt på att bygga upp detta (även om det är läskigt att inte alltid veta vad detta är). Hur som helst. Så himla glad och väldigt roligt att få vara en del av Lindex superhärliga team en liten stund. Och tack för all pepp och stöd – det betyder verkligen mycket för mig!

52

Kommentera

Så himla fint! Superfina bilder och du är en stjärna framför kameran 🙂 Du är så himla grym och ett SJÄLVKLART val av Lindex att ha med dig i kampanjen! Heja!

midis

Du är bäst! Tack för all din pepp och stöd alltid. Kram!

Mia

Fantastiskt roligt! Det ser ut att vara hur fina bilder som helst, verkligen en kampanj jag blir glad och inspirerad av! ?? Och jag är så glad för din skull!! ?

midis

Åh tack!! Gör mig SÅ GLAD för det är inte helt utan att en var (är) lite nervös. Kram!

Jennyw

Du är helt underbar som modell! Förutom att jag älskar din blogg och dina tankar så ser du helt genuin ut som modell, du strålar! Heja heja heja <3

midis

Amen, tack för så oerhörd fin kommentar. Den sparar jag till när självtvivlet sätter in. Tack för att du läser & för pepp <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.