2019-02-14

Lissabon vol 4.

Lissabon känns plötsligt längesen, men det är det inte! Och något av det bästa med att ha en blogg är dokumentationen, att få njuta av allt en gång till så nu tittar vi på vår fjärde dag i Lissabon. Vi var där förra veckan för er som missat!

Algot var glad som vanligt och en del av mig är övertygad att han njuter av solen och värmare vindare lika mycket som vi. Detta baserar jag delvis på att han vägrat vinterstövlarna sen vi kom hem och vill ha sina “snabba rosa skor”.

Och jag hade plockat med mig alla mina favoriter ur garderoben. Precis som Algot envisas med vårskorna, envisades jag med att ta med mig allt. Ville så gärna ha en vecka då jag kände mig fin. Vilket jag gjorde! Här sa Algot att jag dansade i solen, om han bara visste hur underbart enkel och snudd på poetisk han var. Dansa i solen, vad mer kan man begära.

Såhär ser det inte ut överallt i Lissabon, men mycket! Vi rörde oss nästan bara i kvarter som dessa och bodde väldigt lägligt för det. Ska så småningom sätta ihop några tips efter några önskemål från er.

Det är inte svårt att tycka om Lissabon! Åk dit!

Tycker generellt utsiktsplatser kan vara rätt överskattade, om det inte är något exceptionellt eller härlig och ovanlig vinkel. Vilket Algot bidrog med i denna bild <3

Här står vi som två excentriska personer, hehe. Men alltså, älskar att modet bejakar färg just nu. Keep it coming.

Glassnjutet!

Och rosa bobby pins. Älskar sånt med ett extra piff, så blir det inte lika fult när man sätter det på ett annat ställe, utan en fin detalj. Älskar designade hårsnoddar också, som liknar mer armband när man har dem på handleden. Värt den extra 20-lappen för mig.

Och när vi besökte en gammal ruin sprang det runt påfåglar som var så himla fina. Sen sa Anton att han trodde att de fällde ut sig såhär när de var rädda, och då kände jag mig lite dum som stod där med kameran.

Såhär glad vad den här ungen nästan prick hela tiden, helt otroligt. Love him.

Och så åt vi lunch ute och njöt så mycket av det. Det är verkligen livsnjutneri, att kunna leva livet ute. Mutade Algot med telefonen för att sitta still så vi kunde vila. Annars orkar man inte. Inte Algot heller.

Sen letade vi upp en lekplats och körde lite olika race. Vi höll allt på en så himla lagom nivå denna resan. “Inga krav”, sa vi innan vi åkte. Hade knappt hunnit planera någonting, orkade verkligen inte allt. Och allt blev perfekt när vi bestämde oss för att det var okej.

21

Kommentera

Veronika

Altså ja, en guide hadde vært perfekt! Hvilke områder er finest å bo i og henge i liksom? Vil ikke fly så mye men nå har jeg ikke tatt fly på flere år. Fikk veldig lyst til å dra på fargerik ferie til Lisboa en gang! Elsker Barcelona og syns Lisboa ser minst like fantastisk ut 🙂

midis

Lissabon var fantastiskt, ska skriva ihop några bra tips helt klart! Kram!

Vet du, jag har hört att påfåglarna fäller upp sin stjärt så där när de vill imponera. Jag vet inte om det är sant, men har bestämt mig för att det är det för att jag gillar att tänka att det är så.

midis

Är det sant!! Hoppas!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.