2019-07-19

Lerkil och semesterfeelings

Vi är i Lerkil, nära Kungsbacka, och hälsar på vänner och bekanta. Mina fadderbarn för att vara exakt. Dom har ett ljuvligt sommarhus där.

Vi kom upp igår och Algot är pepp för här finns en 15 åring, en 14 åring, en 13 åring och en 12 åring som badar med honom och hoppar på den enorma studsmattan. Igår ville han inte gå och lägga sig utan bestämt fortsätta leka med en entusiastisk övertalningskampanj, “jag orkar hela natten mamma jag lovar“.

Här är mysigt, stökigt och sommarlovsfeeling överallt. Vilket såklart är härligt. Även om jag måste erkänna att denna sommaren är…..ljummen. Gravidhormonerna spökar hos mig, jag blir lite deppig, och det i kombination över att man helt klart är tröttare som gravid gör att sommaren inte känns så intensiv härlig som den brukar. Jag undviker sociala medier när folk hyllar semestern och deklarerar hur fyllda med energi, inspiration och kreativitet dom är. Här går dagarna mest utan någon livsomvälvande insikter och det är lite skönt, lite tråkigt.

Fast man kan ju ta härliga bilder för det. För om det är något denna ungen kan så är det att ha sommarlov. Det är faktiskt helt fantastiskt att se. När jag får prestationsångest över sommaren, som blev trist oplanerad i år, tittar jag faktiskt bara på Algot. Han behöver väldigt lite för att ha det gött. Och så lägger jag mig bredvid honom och bara är. Försöker vila i tanken att allt går i perioder. Vilket går rätt bra ändå för det mesta, trots deppet. Förra året var jag så sjukt social, aktiv och i fullgång medan denna sommaren vill jag typ bara vara själv eller med Algot och Anton. Allt är okej och det är väl egentligen bra att man vill olika saker vid olika tidspunkter. Full fart framåt kommer tillbaka.

När jag kommer hem ska jag gå på kepsjakt, fick många bra tips när jag frågade på Instagram. Så slipper jag sno och töja ut Algots. Annars har jag fått tillbaka lite av utslagen jag hade i våras, men när jag väntade Algot fick jag gravidacne så är glad att huden hållit sig någorlunda schack.

Utsikten från huset är som en tavla, men ser ändå annorlunda ut varje dag beroende på väder och tid på dygnet. Älskar det med havet. Vi stannar en natt till sen åker vi vidare.

30

Kommentera

skulle du kunna länka eller på annat sätt berätta om de här kepstipsen du fick? är nämligen också på jakt efter någon roligare än en mörkblå med ful text (vanligtvis NY) på… 🙂

midis

JA, såklart! Coming up!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.