2019-06-13

Längta till huset och midsommar!

Jag fattar inte riktigt hur det blev midsommar nästa vecka. Den senaste månaden försvann i någon dimma av att vara rejält sjuk på samma gång som jag fick ett jobb i Stockholm (som är nu ju – ska berätta mer imorgon!). Samtidigt som det svänger även på Antons jobb och hej och hå. En känsla av att man slängt upp alla papper upp i luften och nu väntar vi på att se vart dom landar. Alltid allting på samma gång. Inget livsfarligt men ändå. Det ska ju landa.

Dessutom har vi inte varit i sommarhuset på hela våren eftersom vi renoverat taket. Det märks i kroppen att vi inte varit där. Det blev så tydligt att miljöombytet och att bryta takten ibland ändå är väldigt nyttigt för huvudet. I alla fall för mitt huvud. Jag har en tendens att komma upp i varv både med arbetsuppgifter men även känslomässigt som jag har svårt att bryta. Har inset att huset och att kunna byta plats på det sättet ändå hjälper mig.

Vi åker dit nästa vecka efter att ha knutit ihop säcken i stan. Ligger efter med typ allt men så får det va. Nässelutslagen fick mig att bryta takten dom också. Och det är nog inte bara av ondo. Blev en liten (stor) varningssignal. Så nästa vecka åker vi och firar midsommar och börjar vårt sommarlov. Vi ska fira med min bror, Helle & Viggo. Som också älskar midsommar. Bästa sällskapet att va i. Längtar efter sommarlunket.

21

Kommentera

Klara

Så spännande. Grattis till jobb i Stockholm och glad midsommar. Take care! 💚 🌿

midis

Tack Klara, varit så kul men ganska redo att komma hem till Malmö imorgon igen! Kram!

Karin

Glad sommar 🌼

midis

Tack snälla, och detsamma! Hoppas på en snäll och skön sommar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.