2017-08-24

Några saker i färg: dahlior, KYOTO armband och Ganni byxor

KYOTO armband och Ganni byxor

När vi var i Amsterdam och kollade på tulpaner blev jag väldigt inspirerad av hur dom blandande inte bara färger utan även former i sina rabatter. Kan ju verkligen bli sitt eget om man vågar bryta regler. Fastande vid den blåa riddarsporren och de extremt fina, orangea dahliorna när jag var hos Florera. Fortfarande utan tvekan den bästa blomsterbutiken i Malmö. Alltid fint utbud, men framför allt så himla trevliga. Det är anledning till att jag fortfarande älskar att handla i butik. Människorna och expertisen. Något näthandeln kämpar med. Nåväl, en spretig födelsedagsbukett till mig från mig. Varför inte.

KYOTO armband och Ganni byxor KYOTO armband och Ganni byxor

Hämtade även till sist ut mitt nya Kyoto armband som jag beställt från Nué – en av mina favoritbutiker i Köpenhamn förresten. Hur som helst. Så himla fina. Älskar den här typen av mode. Som är kul, har glimten i ögat och är…lekfull. Livet är liksom allvarligt nog.

KYOTO armband och Ganni

Och till sist dessa från Ganni. Det är kul att det går så himla bra för Ganni men måste ändå säga att jag saknar för ett par år sedan när man kunde få en fin kjol i bomull med ett annorlunda print för en rimlig peng. Det är ju lite annorlunda nu. Mer exklusiva material och well, with fame så höjs väl också priserna något. Men dessa byxor kändes så himla mitt i prick. Väldigt glad för dom, även om man inte direkt springer runt på lekplatsen i dom pga gjorda i siden.  Däremot vill jag slå ett slag för Gannis webbshop. Allt var lätt. Som kund är man minst sagt kräsen nu. Jag låter bli att beställa saker exempelvis om jag ser att de inte lämnar ut till ett fysisk ställe och man måste vara hemma och vänta på DHL. Ugh. Eller om jag vet att det är askrångligt att skicka tillbaka.  Och här är Ganni en förebild. Enkelt och snyggt .En förtryckt returlapp. Kostnadsfritt såklart.  Och den lilla men utmärkta detaljen att det fanns en ny tejpbit på den förpackningen man fick hem, som man sen snyggt kunde försluta paketet med när man skickade tillbaka. Behövde inte ens leta efter tejp. 10 av 10 poäng.

0

Kommentera

Armbandet och byxorna verkligen i all ära, men buketten. Halleluja! Jag vill verkligen lära mig mer om vilka blommor som ens finns och göra sådana buketter, och framför allt VÅGA FÄRG!

Christin

Våga färg!!! Eller våga testa också. Ibland har saker blivit skitfula, om jag ska vara ärlig. Men det är ju också det som är så härligt med blommor, hur fult kan det liksom bli!??!! Kör på!!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.