2018-04-26

Kusiner, syskon, trygghet och vitsippor

Hittade lite fler bilder från förra helgen! Det är det fina med en blogg. En dag kan bli hur lång som helst. Finns kvar längre än 24 timmar. Och det är extra fint med just sånahär dagar.

Vi var vid gott mod trots inget rinnande vatten. Kände mig ganska så klar med det till sist, så är otroligt skönt att det funkar igen. Vilket var lite av en nödvändighet, inte minst för vi har våra första hyresgäster i helgen! Är ändå lite nervös. Vill så gärna att folka ska gilla vårt hus lika mycket som vi. Vi får väl se sen på deras omdöme på airbnb antar jag, huh.

Och äntligen blommar vitsipporna och täcker hela tomten. Det är så otroligt fint. Fördelen med att ha en semi-skogstomt. Nackdelen? Sniglar.

Vad mer passande än att duka med den här fina brickan från Matilda? Väldigt fint att få ha så grymma kompisar!

Men sprang mest runt efter dessa. Dom ger verkligen liv till ett sånt här ställe.

Därför går det ju inte heller att välja EN bild för att symbolisera detta.

Det skiljer ju nästan prick ett år mellan Algot och hans kusin Viggo, så dom växer verkligen upp tillsammans. Vilket är rörande av många anledningar. Kanske mest för att jag och min lillebror verkligen kämpat över åren och det här känns som vår belöning. Utan att vi visste det, så var det hit allt skulle ta oss. Fin tanke.

Och detta var något av det mest rörande jag sett. Helt oprovocerat gick Algot ut och la sig hos Kalle i hängmattan. Pratade om hans kalas som snart skulle börja och annat livsviktigt. Att Algot får känna sig så trygg i så många relationer är totalt avgörande för mig. Är så otroligt tacksam för det. Även om det ibland väcker vissa sår för mig personligen. Det är egentligen först efter jag fick Algot som jag verkligen inser – och känner – vad det var jag inte alltid fick. Vilket stundvis kan vara ganska smärtsamt, även om jag är så himla glad för allt jag har idag. Livet, komplext minst sagt.

Till sist kom Anton ut från köket. Jag ville köpa fryst tårta och papptallrikar. Jag fick papptallrikar och Anton fick köket. Megagott som vanligt, såklart.

Sen sa någon att det skulle regna i två veckor så då skyndande jag mig att föreviga en av årets bästa dagar med vitsipporna runtomkring oss.

0

Kommentera

Dööör så fint!!! Lanställe is da shit!
p.s får jag dela bilden på brickan?

Christin

JA MEN SÅKLaRT <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.