2018-09-07

Min outfit till morgondagens bröllop!

Klänningar till bröllop

Imorgon gifter en av mina bästa kompisar! Bröllop är ju alltid kul, men detta känns lite extra speciellt såklart. Efter mycket om och men så landade jag i den här klänningen. Vet inte varför, men har varit helt besatt av klänning till det här bröllopet. Har beställt hem säkert 10 stycken och skickat tillbaka alla. Skyller på PMS:en och det vacklande självförtroendet just nu. Det sitter ju inte i klänningen även om man gärna vill tro att det gör det.

Klänningar till bröllop

Utgick egentligen från dessa underbara drömskorna. Från Rebecca Björnsdotter som jag köpte i våras hos Karoline. Har typ aldrig haft en finare sko.

Klänningar till bröllop

Och väskan, även från Karoline.  Så himla tjusig. Skorna och väskan var egentligen det jag hade först. Klänningen kom faktiskt sist. Så kan det gå.

Klänningar till bröllop

Ta-da! Blir nog bra till slut.

Klänningar till bröllop

Håller sminket enkelt, eller ja. Det ska se enkelt ut, hehe. Därför kastade jag mig på cykeln och köpte min absolut favoritpalett från Lancomé. Använde typ bara den hela sommaren, tills jag tappade den i golvet. Försökte leva utan en ny, men det gick inte. Och så ögonbrynspennan av all time. Har aldrig använt ögonbrynspenna innan eftersom jag tycker det är svårt att lägga på naturligt. Men icke med denna. Parfym och mörkt nagellack. Klart.

Klänningar till bröllop

Hade hoppas på att mina vigselringar skulle vara klara tills nu. De hade suttit som pricken över i. Men får hålla till godo med mitt fina armband från brittiska Monica Vinader som jag fick av Anton som morgongåva när vi gifte oss.

13
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.