2020-01-08

Klänning, skor och ett par böcker

Drömmen om våren va, starka och livsdugliga grejer! Och även om jag verkligen försökt vänta med att köpa eventuella nya kläder till den nya efter-graviditet-kroppen till faktiskt efter graviditeten kunde jag inte låta bli denna klänningen från Ganni. Aningen somrig men jag är pepp på att vinter-styla den. Tänker lager på lager och att man kan ändra looken ganska ordentligt med vilken tröja man har under (tänk en långärmad randig eller stormönstrad tröja) och över. Ett par grova vinterkängor till och en kappa! För att sen låta den blåsa fritt i sommar. Jag är optimistisk. Och ett par snabba skor till alla barnvagnspromenader (gud vad jag längtar efter att ens kunna gå, har SÅ mycket foglossning nu). Och så två böcker, även om det verkar ambitiöst med en stundande bebis och sömnbrist. Men har en liten förhoppning och dröm om att ha ro i kroppen att vidareutbilda mig. Alltså i form av att leta inspiration och infallsvinklar på andra ställen än bara Pinterest och Instagram. Utbildning va, så himla viktig, bra och cool grej. Gud. Om mitt 15åriga-jag kunde höra mig nu.

40

Kommentera

Eva

Hej Midis! Tack för en underbar färgstark blogg som jag ofta, ofta återvänder till för alla underbara färger och former! <3 Jag undrar var du köpt dina fantastiska sneakers? Har aldrig sett på maken till snygga dojjor!

//Eva.

Eva

Glömde ju också att fråga om du tycker de är true to size?

Tack igen!!
//Eva.

midis

Hej! Och TACK! Det gör mig verkligen så glad att höra 🙂

Skorna har jag köpt på Zalando här: https://www.zalando.se/nike-sportswear-internationalist-sneakers-ni111a0cx-i14.html – tyckte också de var klockrena i färgen, nu ska det bara sluta regna!! Upplever att skorna är true to size, men de är smala. Men det kan vara för att jag använt Adidas Falcon väldigt mycket de senaste par åren och de är ju väldigt breda och luftiga. Nike Internationalist är generellt en smalare modell! Hoppas det är till någon hjälp.

Tack för du läser <3

Eva

Åh TACK för så utförligt svar!! 😀 Då ska jag genast surfa in på Zalando! Det var verkligen till stor hjälp! Jag hade surfat runt och bara hittat dem på nån skum brittisk sajt med dåliga recensioner! Återigen, tusen tack!!
//Eva <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.