2019-12-18

Kläder som jag favoritmarkerat.

Hej och välkomna till bloggen som mest handlar om dagdrömmeri just nu, tydligen. För den kroppsdelen som rör sig mest för tillfället är min tumme och i mitt huvud är det vår, jag har en bebis, kan gå normalt igen och är på språng så som jag älskar. Mmm det är så härligt där uppe bland hjärncellerna. Snygga är dom också. Tycka vad man vill om det hela, men efter en graviditet kommer en period av stilkris. Eller stilglädje. Hur man väljer att se på det. Jag ska försöka mig på det sistnämnda denna gång. Men efter något så omtumlande som en graviditet så letar man efter sig själv under varje sten. Alla göra det och behöver det. Man är nygammal. En oupptäckt version av sig själv. Jobbigt ibland, men också lite spännande. Vem är jag efter allt det här? Tydligen vill jag i alla fall se ut såhär. Detta har jag markerat som favoriter när jag ligger och drömmer i soffan. Det är det bästa med fönstershoppa. Dagdrömmar har inga regler. Mmm vad fint allt är där framme. Vid mållinjen.

 

Klänning från Stine Goya 

 

Blus från Ganni

Tröja från Gestuz 

Kjol från Samsøe & Samsøe 

Kofta från Ganni 

Blus från Samsøe & Samsøe 

Kavaj från Stine Goya

 

Klänning från Samsøe & Samsøe 

17

Kommentera

Det är så himla befogat att dagdrömma när man är gravid, tycker det låter alldeles rätt! Och alltså, den lila, glittrande kjolen! Tror du skulle passa superbra i den. Älskar att den är sådär ljust laveldelfärgad, men också glitttig vilket gör den både ljusare och mörkare! Paljetter alltså. Magi.

midis

Tycker också paljetterna och färgen är klockren!! Kanske slår till när jag har midja att i alla fall testa den 🙂 Kram!

Sandy

Wow, sjukt ändå att Samsöe-klänningen ser ut exakt som en Goya-kreation? Så fin! Och kanske lite billigare än Goya… Hehe.

midis

Hehe ja. Men ändå förvånad att ingen tagit efter materialvalet i synnerhet tidigare. Men så fin färg, tänk i vår med ett knippa tulpaner till 🙂

en-lang-blondin

Älskar den prickiga kavajen från Stine!

midis

Ja! Jag med!! Bevakar storögd ifall den kommer med en liten sale-notifikation någongång!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.