2017-10-21

Nytt smink och en goodiebag som heter duga från KICKS event i Malmö

KICKS event i Malmö

I onsdags åt jag middag med Julia och minglade runt på Kicks nya flagship store här i Malmö. Eller mingla var en överdrift. Vi stod och tryckte i ett hörn med cykelhjälmen under armen. Jag hade totalt underskattat törsten efter flashiga event i Malmö. Folk var klädd till tänderna. Väldigt fint uppstyr hela kalaset men eftersom jag blev akut folkskygg tog jag knappt en enda bild. Frida har exempelvis strålande bilder därifrån. Och här kan man också se mer.

KICKS event i Malmö

Med oss hem fick vi alla fall en helt sjukt generös goddiebag. Detta är hälften av allt som låg i påsen. Jag har inte hunnit testa en men har fått kontinuerliga updates från Julia. Det verkar bra. Det nya affären är helt sjukt stor och har alla möjliga märken – och prisklasser. Saker jag trodde man knappt ser på flygplatser. Kändes väldigt lyxigt allihopa.

KICKS event i Malmö

Diors sminkutbud fanns där också. Och hade jag inte redan köpt hade jag gjort det då. Har använt den här ett par veckor nu och älskar den. Läste först om den hos Elsa Billgren och sen sålde personalen in resten. Slutade med att jag köpte en concealer och en pensel också. Gillar att den är lagom täckande och ge typ ett pudrigt intryck. Älskar när man bara behöver en produkt. Eller två dårå.

KICKS event i Malmö

Nu ska jag bara hinna ikapp Julia och testa alltihop. Hur som helst. Kul med fest mitt i en stundande grådassig vintervardag.

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.