2013-03-19

Kepler track

 

Äntligen. Herregud vilken tid det tagit att ladda upp dessa bilder. Kiwisarna här är verkligen inte generösa med wi-fi och när de väl är det är det segt som ett 90-tals modem. Jag vill ju visa vår tur från Kepler track. Det är dyrt att vandra i Nya Zeeland. Men värt det, helt klart. Jag tycker nästan det vore synd om man åkte hit och inte gjorde en tur. Milford är antagligen den mest populära och den måste man boka flera månader i förväg. Men vi var inte ledsna för det för kepler track var så himla bra! Kan verkligen rekomendera den turen. Vi sov i stugor i tre nätter, alla är bra men man det skiljer sig lite från svenska fjällen (enligt anton) om man har erfarenhet av det.  Det finns exempelvis diskmedel (typ det ända som finns i stugorna) men man måste bära med sig alla mat och alla grytor och sånt. Men alltså, inte nog med att turen är strålande utan alla stugor ligger på väldigt olika och otroligt vackra ställen. Så fint! Dock var vandringen mer fysiskt krävande än vad både jag och Anton trodde att den skulle vara, så ett annat tips är att göra en armhävning eller två innan man beger sig ut. Bilderna får tala för sig själv, för nu tar internet-tiden slut! 

 

 
0

Kommentera

petronella

wow!

SÅ FINT!

Men alltså WOW vilka bilder och vilken natur! Så himla fint. Och vad jag längtar tillbaka till själva resandet.

Det var fantastiskt!!! Resandet är kul men jag längtar lite lite efter att vara på ett ställe mer än två nätter. Men innan man vet ordet av det, är man ju hemma!

Mamsen

Då jag såg bilderna tänkte jag först ‘Anton vinner igen på stilpoäng’, men då jag kom till vattenfallsbilderna ändrades det till ‘Christin vinner klart på stilpoäng!’ Och sedan blev jag i övrigt ganska tårögd… Miss you both!

🙂 Loving loving

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.