2019-09-24

Just nu

Källa: här

Det var som att hela familjen blev sjukt trött på att jag är gravid i helgen. Missförstå mig rätt, alla är glada för ny bebis och införstådda med att det är min kropp som drar det tyngsta lasset. Men med det sagt så är det inte bara jag som blir begränsad just nu. Att vi väntar på barn, att jag inte kan vara helt mig själv varken fysiskt eller mentalt, utmanar ändå hela familjen. Det ändrar saker och vissa dagar frustrerar det skiten ur oss alla. Så jag har både lärt Algot smälla i dörren och hulkgråtigt lite för många gånger de senaste dagarna, så svullen i ansiktet att jag naivt försöker dämpa det med en ansiktsmask. Även om jag vet att det måste vara okej, så sjunker mammahjärtat en aning. Det blir väldigt, väldigt frustrerande ibland.  Man – jag – blir nedstämd och ännu mer trött. Jag vet ju att det är övergående men ibland får man bara vara i det lite också. Och så får det nog vara idag.

Vi hörs imorgon <3

 

35

Kommentera

Ronja

Även om imorgon kan likna -just nu- så är den inte samma. Hulkgråta går att göra med alla sina känslor. Även glad, frustrerad eller tacksam (lovar att jag testat alla minst miljoner gånger om). Heja heja dig!

midis

Väldigt sant! Och ibland måste man låta sig själv känna stora känslor också <3 Blev glad för din kommentar, tack! Kram!

Malin

Extremt hög igenkänning! Nu är min minsta ett år och det är så himla mycket lättare, för alla. Håll ut och ja det är okej!

midis

Jag vilar i den övertygelsen. Att allt går över, går om och blir annat. Tack för påminnelsen <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.