2018-08-30

Julias plåtmat, tidslöseri och vardagströjor

Öh. Vilken dag. Har aldrig varit med om sådant slöseri. Eller i alla fall eftermiddagen. Förmiddagen var en helt annan femma faktiskt. Då mötte jag upp Julia efter en lång sommar och även en lång vår. För när hon var klar med sin första bok (!), så skulle JWHF lanseras och sen kom sommaren, så vi sågs typ aldrig. Men idag blev det äntligen av eftersom Julia + boken är med på en intervju på JWHF idag. Imorgon släpps boken! Väldigt stolt över henne. Tänk att hon gjorde hela boken i januari. När det är som absolut minst jäkla ljus och så lyckades hon fotografera en hel bok. Boken är så fin! Hela Julias opretentiösa, härliga och knäppa (alltså personliga) inställning till mat och matlagning genomsyrar hela boken. Ser framemot att laga hennes mat (eller få Anton till att göra det) hela hösten.

Jag och Julia lära känna varandra för typ 2 år sen, tror jag (gud vad tiden känns grötig ibland). Kommer ihåg när vi satt och pratade om vart vi drömde om att få göra. Coolt att båda gör så mycket av det nu.  Vi åt lunch på Noir som klart ett av Malmös bästa fik. Kändes liksom som startsignal för höstterminen. Och så fick vi smaka deras banankaka med blåbärskräm. Så god! Den och deras varma äppelmust med ingefära och chili och regnrusket är fixat.

Fast det fixade inte det idag tyvärr. Jag satte mig sen på tåget till Köpenhamn där jag fick INGENTING gjort. Mina ringar var inte klara och det var minst sagt dubbla besked så blev måttlig irriterad. Speciellt eftersom det hela tagit en halv arbetsdag när jag har mycket annat att göra. Det är andra gången jag har blivit så irriterad på ett företag att jag lust att säga upp dom på momangen. Fattar ibland inte hur svårt det ska vara. Ibland tycker jag att företag är så fruktansvärt dumsnåla. I alla fall. Sen hittade jag inget av det andra jag försökte intala mig själv att jag kunde leta efter när jag ändå var i Köpenhamn. Var så irriterad över mitt svarta hål till eftermiddag att jag nästan började gråta på vägen hem. Suck.

Men! På mig hade jag två väldigt sköna grejer. Dessa byxor från &otherstories. Känner mig 70-tals cool. Och så långtröja från Nué Notes. Det är mina absoluta favoriter när det kommer till fina vardagströjor. Ofta snygga färgkombinationer och väldigt bra passform (något helt annat än budgetkedjorna, så värt den extra investeringen (men man brukar också kunna REA-fynda dom)).

9

Kommentera

Marie

Vart kommer det fina mobilskalet ifrån? 🙂

midis

Hej! Det är från &otherstories! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.