2020-12-13

Julglimtar.

Jag plockade fram min rosa dunjacka i fredags. Jag hade lite glömt att jag hade den eftersom den inte passade förra året när jag var gravid med Idun. Jag blev glad. Så som man blir av de små sakerna detta året.

Jag försöker rycka upp mig (även om det är ett uttryck jag egentligen inte direkt gillar) och mota bort stress och en liten loj inställning till året jul. Så åt lunch med Anton och så bestämde vi oss för att köpa med oss ostron hem till kvällen. Dessa från Johan P som har en lyxig skaldjursdisk också.

Gick tillbaka till kontoret och jobbade ett par timmar. Jag stressade mig själv när jag dagen innan sa glatt “nästa vecka är sista veckan innan julafton“. Men så hade jag sån tur att Karin hade en öppnad flaska bubbel från en av hennes vinlådor (som sålt slut rekordsnabbt!) och köpt årets glögg som hon bjöd på precis innan vi skulle gå hem. Vi pratade om vilka trevliga julfester vi kan ha nästa år på vårt kontor.

Även om det var lite stämningsfullt med lite julmys om än betoning på lite. Det sved lite inombords när man insåg att man nog ändå saknar detta – även om en del av mig tycker det är väldigt skönt att slippa så många måsten i år.

Kom hem till Anton som stod och hällda upp sina hemmagjorda ginger beer på flaska. En vecka + arbete var äntligen klart.

Jag hade köpt nejlikor och amaryllis på torget som jag tänkte göra en julbukett med. Väntar på att amaryllisarna ska slå ut, sen ska jag visa. Det är nästan mitt enda julpynt i år.

Så avslutade vi fredagen med ostron, kungskrabba och hemmagjort majonäs. Somnade som en stock vid 22.
Nu ska jag ut på promenad och lyssna på poddarna ni tipsade om. Tack för det <3

31

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.