2019-01-15

Jobbpass, en prickig klänning och att vara en stolt kompis

Foto: Lilla Fotobyrån / Claudia Jonson

Upp med tuppen. Riva av jobb. Det underbara med att vara sin egen är att man bestämmer över sin egen tid. Det sämsta är att ingen gör mina arbetsuppgifter om jag är sjuk en dag. Jag avskyr verkligen den stressen i kroppen, när det känns som saker läggs på hög med mig längst ner. Även om det är små saker, som att svara på det mejlet, återkoppla till den personen, ta tag i det där, läs det där, ät upp för fan, samla kvitton, skriv under det här – så är det fortfarande en hög hög. Då har jag inga problem att gå upp tidigt och jobba undan. Mest tack vare den sköna känslan efteråt. Städat skrivbord. Extra skönt eftersom jag verkligen har stökigt som någon slags grundupplägg, hehe. Inte minst på grund av att jag gör så sjukt mycket olika grejer inom JWHF. Ger feedback på en text, styr upp samarbeten, bollar kreativa idéer till innehåll, planerar och projektleder nästan allt, skriver texten, publicerar den, planerar vår blogg kick-off och försöker hålla tungan rätt i mun. Har kontakt med webbyrå, bloggare, gästkrönikörer, samarbetspartners osv osv osv (spenderar mer tid med mejlen än med Anton, hehe). Överväldigande ibland, sjukt kul för det mesta. Och ibland får man ändå vara stolt över att man fixar biffen.

Foto: Lilla Fotobyrån / Claudia Jonson

Hur som, det var ett sidospår. Förra veckan såg jag ut såhär! I min prickiga klänning jag fyndade på rean och som blivit en favorit. Från Ganni! Har den idag igen fast med en annan tröja. Bäst är de plagg man kan variera i en oändlighet. Var bara lite otippat att denna skulle bli en sån. U never know.

Foto: Lilla Fotobyrån / Claudia Jonson

Jag åt då lunch med min vän Claudia som driver lilla Fotobyrån. Det är hon som tagit dessa fina bilder. Hennes hemsida är under konstruktion men här är hennes Instagram. Dessutom har hon också en vernissage snart, hur coolt? Sjukt stolt över henne. Och inspirerad! Coolt ändå att gå från jobba på bank till egen vernissage. Gå, njut, peppa, inspireras och stötta!!

Foto: Lilla Fotobyrån / Claudia Jonson

Nu börjar nästa jobbpass. Är på Miloii hela dagen idag. Och imorgon! Kom och säg hej if in Malmö!

21
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.