2019-07-08

Jobbhösten och en fredag i stan

En fredag på en måndag och så vet man att det är sommarlov. Igår vaknade Algot upp och sa lättad “jag har fortfarande sommarlov idag“. Visst har jag svurit över detta evighetslånga sommarlovet som verkade som en jättebra idé i mars, men någonstans i lättnadens suck påminde Algot mig om varför vi har långa sommarlov när vi kan. Men som frilans blir det lite pussel vissa veckor när semestern (inte att förväxla med sommarlovet dårå) blir upphackad. Även om slutet av våren blev annorlunda och jag har tagit det så lugnt som möjligt. Men vissa jobb i höst måste nämligen börja planeras nu.

Jag hade möte med Sanna eftersom vi har en del av projekten ihop och gick igenom det som behövdes göras innan semestern. Vi fick så himla mycket gjort, ganska nöjd över det. Känns bra i magen, lättare att ha semester om man inte känner att man har kniven vid strupen direkt efter semestern är slut.

Vi hade också möte med Folkuniversitetet eftersom vårt samarbete fortsätter och utvecklas till hösten. Så sjukt roligt! Dels har vi ju vår workshop och vår stora kurs i höst om digital kommunikation och varumärken. Vi hade en workshop i våras om personligt varumärke som blev himla uppskattad att Folkuniversitetet satte in ett till tillfälle den 10 september. Sen fortätter vi med den stora 5 veckors kursen där vi verkligen nördar ner oss och där en av de stora grejerna är att vi ger direkt feedback till era befintliga kanaler och idéer osv. Hojta gärna om ni undrar något om ni funderar på att kursen. Svarar gärna! Ska iaf bli så himla kul!

Dessutom håller vi på att planera ett mysigt event tillsammans med Folkuniversitetet inför lanseringen av alla deras nysatsningar och ett ännu roligare kursutbud. Vi ska vara i en av deras nya lokaler (hint på bilden!). Väldigt rolig höst alltså.

Men det är då och nu är nu och efter sista mötet mötte jag upp Anton och Algot. Det var äntligen fint väder igen efter flera dagars regn. Jag sprang runt i ny favoritklänning från Zara. Fick en del frågor kring storleken. Jag köpte L men hade kunnat gå upp till XL om jag velat ha den ännu lösare. Vissa butiker och deras storlekar alltså.

Algot tog denna bilden på mig. Sne men gullig och den funkar. Brukar tänka så kring hela mitt liv “lite snett men det funkar“.

Och så ringde några kompisar och sa att de blåst upp en pool på deras gård, så vi sprang dit med Algot i högsta hugg. Men snart flyttar de ut till Lomma. Roligt för dem men måste erkänna att jag kommer sakna det spontana stan-hänget. Tycker alltid det är lite jobbigt när livet går vidare och saker förändras även om jag vet att snart har man vant sig vid det också.

Vi åt pizza och cyklade hem med en glad unge. Knäppte denna extremt vardagliga bilden, upp och ner på cykeln. Det är typ i dessa ögonblicken livet händer, hehe. Man svär över det nu men kommer sakna det sen.

Och det var första dagen på länge då jag haft energi nästan en hel dag även jag bröt ihop i hallen hemma och sa “min energi tog slut för ungefär 35 minuter sen”. Så var det värt det. Härlig fredag hemma i stan.

31

Kommentera

Kjenner meg så igjen i det å mislike når livet går videre som du sier! Når noen flytter, bytter jobb osv. Har alltid syntes det har vært utrolig vanskelig, og det har bare blitt værre med årene. Vil at alt skal være som det er! Hehe…
Det har nok med at det til tider er mye kaos inni hodet, jeg har også mye kjennskap til depresjon og angst. Da vil man enda mer at ting utenfor skal være stabilt.
Sommer er den vanskeligste tiden på året, men i år prøver jeg å ta en dag av gangen, hver dag.

Stor klem

midis

Så är det nog. När man är ängslig i själen är behovet av stabilitet i den fysiska världen större. Jag orkar helt klart förändring mer och bättre när hjärtat mår bra. Men det är ju sällan dom två sammanfaller, hehe. Eller att jag sätter saker i rullning när jag mår bra och när jag sen måste göra det kan måendet ha skiftat. Fint att vi är fler som känner igen iaf <3 kram till dig

Eva

Älskarrr snett av alla de slag!! <3

midis

Jag med! Ännu mer när jag arbetar längs med det sena istället för emot 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.