2019-01-30

Januarirester

Här kommer mina januarirester. Sånt som jag gjort men inte hunnit visa eller hurra om. Det här inlägget fick januari att verka evighetslångt och som om julen vore sju år sen. På ett bra sätt. Det gav mig en känsla av att livet är långt, man gör mycket, man hinner mycket, allt kommer bli ok. Se till och njut.

I början av januari var vi lediga. Jullovet var fortfarande färskt. Så jag och Algot hängde en hel del. En dag åkte vi tåg, vilket Algot älskar.

Jag mutade honom med Ipad för denna bilden. No shame in the game alltså.

Vi har varit på ABsmåland som är proppfyllt av fint.

Handlat små saker till min vän som fått sin andra barn!! Hon är dietist och jag har torr humor så hennes bebis fick en avokado som bitleksak, hehe. Och så något rosa för lite kraft i livet.

Och en banan till Algots rum.

Det var första dagen på länge med strålande solsken. U- n- d- e- r- b- a- r- t.

Jag jobbade på Miloii ibland, trots jullov för resten av familjen, men det var ultramysigt när Algot och Anton kom och mötte mig vid stängning och vi åt middag ihop på Miss Saigon.

Eller vänta, vi har både ätit kvällsmat och lunch där. Tack bilddokumentationen för du håller koll på mig. Hur som. Allt var gott. Gå dit.

Jag har ju sett ut såhär. 

Och ätit lunch på Julie.

Det var inte gott. Beskt, lite och konstigt. Eller jag vet inte. Jag blir i alla fall inte mätt på buljong, kyckling och lite sallad, även om konceptet med “gårdagens” är vettigt. Men personligen rekommenderar jag Julie mest till diverse AW:n med fokus på ett glas vin och ostbricka. Det är däremot gott & mysigt.

Åt ju med Claudia som ni kanske känner till by now, och blev fotad av densamma.

Jag har stått på lekplatsen i världens mest deppiga väder. Januari i sin mest brutala verklighet.

Men tur att det var med dessa två som nog är några av stans sötaste, hehe. Happy kids, happy life.

Hälsat på stans snyggaste och mest instagramade golv, på Kärleksgatan 3.

Fast med Anton för ovanlighetens skull. Tyckte också deras blomsterrester var finfint. Rosor, amaryllis och stjärnflocka. Jul och vår i ett härligt axplock. Typiskt bra exempel på att det inte finns några rätt eller fel i blommor.

Anton åt soppa, och jag risnudelsallad med tofu, as always.

Och sist men inte minst, så har jag till sist fikat med Jasmin som jag lärt känna genom JWHF. Hon var den första som mejlade oss innan vi ens hade lanserat. Snacka om att hålla koll på sina grejer. Hon visade minst sagt framfötterna, precis som med initiativet till #JWHFstylechallnge och sen började hon ju blogga hos oss. Vi pratade ju såklart om nästa #JWHFstylechallenge (stay tuned!!) och att jag behöver mer hjälp i den dagliga verksamheten. För vi har växtvärk!! Sjukt kul men också…sjukt mycket jobb, hehe.

Det var allt för januari. En lugn, bra, arbetsam och mysig månad. Så som man vill ha det (jinxelijinx, hoppas de sista två januaridagarna går i samma tema).

Puss!

 

 

 

22

Kommentera

Åh så mycket fint! Fick energi av dina foton och små ögonblicksberättelser. <3

midis

Tack Wilda. Det är verkligen i vardagen det ofta händer, det är en ynnest att få lov att ha en blogg att kunna dela allt med. Kram!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.