2019-06-14

Jag är med i Lindex höstkampanj!

Nu är jag påväg hem från Stockholm! Ett hej på väg dit och ett hem. Vilken sinnessjukt härlig, intensiv, knäpp, nyp-mig-i-armen, vad-har-jag-gett-mig-in-på vecka! Jag är med som modell tillsammans med fyra andra tjejer i Lindex stora höstkampanj! Det var nämligen jobbet jag fick samtidigt som jag blev sjuk för några veckor sen. Är det inte knäppt hur allt händer på en och samma gång? Jag fick såklart ok från läkarna att jag skulle vara på benen igen tills nu, men ska erkännas att jag grät en liten tår (eller två) av frustration när jag mådde som sämst. Och när jag sen kvicknade till blev jag istället j-ä-t-t-e nervös. Varför jag liksom? Tusen tankar i huvudet, så glad samtidigt som en osäkerhet pickade på, tänkte att jag missförstått något. För tänker inte sticka under stolen med att detta är mitt största jobb so far. Är för ocool för att låtsas som något annat, hehe. Genom åren har jag tackat nej till ganska mycket för att det har inte känts rätt, och även om jag inte specifikt tänkt eller haft som mål att “jag vill vara med i en reklamfilm” så är det den känslan i magen jag väntat på.

Men som sagt; tajmingen var ju inte perfekt. Så sparade min sista droppar energi till detta. För jag ville verkligen, skulle kännas så surt om jag missade pga jäkla nässelutslag. Vägrade. Men man lär ju sig (sakta men säkert) hushålla på energin. Hade någon tanke att träffa en kompis någon kväll, göra något kul efter inspelning men avbokade allt socialt (även hemma) och somnade som en stock varje kväll. Det har som sagt varit en konstig månad men ett himla bra avslut. Tycker däremot alltid sånt här är svårt; att vara glad för ett jobb och ett uns av lättnad att saker rör sig framåt samtidigt som man inte vill framstå som dryg eller förmäten. Mest för att jag själv tycker det är en fin gräns att bli inspirerad och hetsad när jag själv läser bloggar. Men detta har verkligen varit en fantastisk erfarenhet. Jag sa hela tiden till Anton “tänk att det här ramlade ner i knäet på mig” och han var gullig och sa “ramlade vet jag inte, du har jobbat ganska hårt de senaste åren“. Fint sagt, tycker jag och en viktigt påminnelse att det spelar roll hur man pratar om sig själv och tänker om sig själv.

Tre timmar kvar till jag är hemma i Malmö. Ska visa mer bilder från bakom kulisserna och berätta hela veckan men ville ändå dela detta med er. Det var min målbild när jag varit som mest skör. Älskar denna plats <3

70

Kommentera

Susanna

Åh, så himla, himla kul – och rätt!! ☀️💝🌿

midis

TACK!!! pepp & stöd gör mig så jäkla glad. Betyder mycket!

Mia

Men så roligt!! Heja dig! ❤💪 Ser fram emot att se detta!

midis

Tack snälla fina du! Blir så glad mitt i all pepp och osäkerhet. Ser också sjukt mycket framemot att se det färdiga resultatet.

L

Men va?! Hur då är med? Som modell? Som stylist? Berätta meeer!! Så spännande och kul ju, -grattis! Ska bli jättekul att se i höst!!

midis

oj, tänkte inte på det, var så tydligt i mitt huvud, hehe. Jag är med som modell!! Jag och fyra andra tjejer frontar deras höstkampanj. Så var minst sagt nervös för en annorlunda (och helt ny!!) arbetsuppgift. Är också så pepp på att få se allt klart sen!! KRAM, tack för pepp!

Lina

Christin, så himla kul!!! Blir så glad av detta. Ses på måndag 😊🌟

midis

Tack fina Lina! Blev glad för din kommentar!! Ses imorgon, kram!

Rosie

Wow! Vad kul! Fina du! Att vara modell är ju du som klippt och skuren för! 🙂 Ska bli roligt att få se resultatet sedan!

midis

Tack snälla, vad glad jag blir. Hehe, var sjuuukt ovant att “modella” men hoppas såklart det blir fint i slutändan. Ser också framemot att se det färdiga resultatet under hösten. Kram

Wow, så himla coolt! det kommer ju att bli awesome, eftersom du är awesome <3

midis

TAACCKKK – och HOPPPPPAS. Lite nervös är en allt, även om det känns sjukt kul också!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.