2019-11-21

Jag är inte trött

Detta inlägg ska inte handla om hur trött jag är, detta inlägg ska inte handla om hur trött jag är, detta inlägg ska inte handla om hur trött jag är, detta inlägg ska inte handla om hur trött jag är, detta inlägg ska inte handla om hur trött jag är – kolla så fina strumpor jag har! Det piggar upp. Inte för att det behövs, för att jag är trött eller så.

Har fikat en, två, tre, fyra gånger på Café Nostra senaste tiden. Mitt underliv tackar att det äntligen finns ett vettigt café i närheten av vart vi bor. Underlivet för att det slipper gå så långt och matentusiasten för matglädjen.

Bra påminnelse på konsthallen. Har själv jättesvårt att anamma den just nu. Eller mer att, ju mindre kroppen orkar desto mer vill hjärnan. Dum kombo.

Konsthallen förresten, ett tips! Tänker göra massor av såna saker sen när ungen är ute. Vill jättegärna till Louisiana, det var toklängesen. Hjärnan vill uppleva.

Och när Kajsa är i stan i sitt showroom så går jag gärna förbi och säger hej! Pratar kläder, jobb, idéer och livet. Pratar inte om hur trött jag är. För det är jag inte. Absolut inte. Jättepigg, det är jag det.

 

 

 

32

Kommentera

pija

Det är helt ok att vara jättetrött. Det är liksom tröttsamt att kämpa emot.

midis

Tack Pija, ska påminna mig själv om det pga väldigt sant ju!

Jennyw

<3 This too shall pass.

midis

Precis så, tack för påminnelsen <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.