2019-10-07

Inspo från Instagram!

@sonialyson

Jag växlar sinnessjukt trötthet på dagarna med att ligga vaken om nätterna när kreativiteten slår till. Det hade varit fint om dom kunde byta plats, lite störigt att kreativitetens adrenalin pumpar kl 03 på natten. Nåväl, här är saker jag sparat på Instagram när jag blivit inspirerad. Visserligen är det en köldknäpp i Malmö just nu men detta måste vara ultimata höst-outfiten? Tjocktröja och bara ben. Här i en finfin kombination av tjusigt, bekvämt, sportigt och stylish. Ledord till garderoben om något.

Kommer på mig själv att spara grejer i klarblått. Känns som en fin färg att kombinera olika färger med, kanske speciellt på hösten när man är lite mätt på de starka färgerna men ändå vill vara full med färg. Rosa, grönt och gult får gärna byts ut mot rött, blått, brunt och lila i min höstgarderob.

@sofiesolstudio

Sockersöt, men tänk med ett grovt stickad tröja och ett par sneakers. Personligt, skoj och funkar alltid. Oavsett om sinnesstämningen är präglad av årstiden eller inte.

@marianne_theodorsen

Även om min gravidkula är något större och jag känner mig lite vilsen i alla olika mönster på en kropp som börjar se väldigt annorlunda ut, så tror jag aldrig att jag tröttnar på roliga mönsterkombinationer. Marinne i Danmark är ett proffs.

@hannastefansson

Rosa ögonskugga! Vill! Var på en fest med 80-tals tema för två år sen där jag hade just rosa ögonskugga – som en utklädnad men ändå. Den festen väckte typ glädjen i smink för mig och inte visste jag att 80-tals trenden skulle vara så stark igen 2 år senare. Såg nämligen ganska nyligen denna underbara bild på Hanna Stefansson och tror jag måste leta upp ögonskuggan igen.

20

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.