2020-09-16

Inspirationsinjektion

Inspirationsinjektion, det är ju ett ord man ändå måste gilla. Och så välbehövligt i skrivande stund. Jag vaknar trött och oinspirerad. Jag scrollar alltid på Pinterest då. Och nu när jag är hemma mycket vill jag inreda. Det fokuset kommer ju och går onekligen. Idag landade jag i detta och blev på kuppen lite gladare och lite mer inspirerad. Tack tummen, för bra scrolling.

Älskar de strama linjerna och färgblocken. Vi kommer nog inte ha det såhär städat på flera år framöver, men man kan ju drömma. Jag tycker blått på väggarna kan vara svårt för det blir lätt för svalt för min smak men denna kändes glad. Speciellt i kombination med det röda och gula.

Vintern närmar sig. Min lillebror målade om hemma hos sig förra vintern, jag och min bror är kända för att påverkas något negativt av de korta soltimmarna på vinterhalvåret. Så jag funderar på att göra som han och låta färg hjälpa mig. Jag är sugen på denna skarpa oranga i vår hall.

Och så föll jag lite för detta. Men jag tror nog att det är de stora tavlorna och printen som gör det. Jag vill fylla väggarna med konst i höst. Bänken liknar något av Hans J Wegner som jag älskar.

Och så ännu mer färgblock. Ärtgrön, röd och blå är en favorit hos mig. Men här är nyanserna viktiga. Det gäller att go bold or go home, tycker jag.

Nu ska jag köpa blommor. Man mår bra av färg.

26

Kommentera

Helle

Jeg tror, at bænken er en FDB/Jørgen Bækmark🤓 Hilsen din danske familie, hehe!

W

Alltså färg 4 the win!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.