2019-01-09

I butiken & färgstarkt mode!

Hej från Miloii där jag jobbar ibland. I januari mer än normalt så gäller att passa på att njuta innan det blir lugnare i februari igen. Såg nästan ut såhär idag, bara en annan stickad tröja till kjolen. Gillar dessa kjolar från Ganni mycket! Har lätt för att känna mig lite för gullig i kjol annars, som teskedsgumman typ. Men älskar denna siluett. Användbar, skön och cool. Tips.

Såhär ser det ut! Även om vi börjat plocka bort julen. Älskar att jobba i denna miljön. Vad och hur man omger sig ÄR viktigt.

Och våren börjar göra sig påmind bland vårnyheterna. Färg bara fortsätter och fortsätter och fortsätter. Underbart.

Vill man inte vara fullt lika djärv kan man jobba med färg såhär. Mer subtila och isiga färger. Fint det med.

Det händer inte så mycket annat de dagar jag jobbar här och denna vecka är jag där tre dagar så det är sparsamt med andra aktiviteter. Men det är ju det jag gillar med det här jobbet. Jobba – gå hem. En lyx man inte har som frilans alltid. I alla fall inte tills man blivit rutinerad. Och det undrar jag om man någonsin blir, eller om man ens vill bli det? Finns ju en risk att stagnera ju mer rutinerad man blir. Balansgång det där. För nya saker tar alltid så mycket energi. Ibland blir jag trött på mig själv, att jag alltid svänger av precis när saker börjar bli bekvämt. Som om kroppen & huvudet lever sitt eget liv när jag kommer in i rutin. Men nu ser jag fram emot en raksträcka!

Är det lite folk i butik så skyltar jag om ibland. Det är kul att gå loss i butiken. Just nu ser det ut såhär. Vill typ se ut såhär själv, hehe. Så fint med starka kontrastfärger. Tycker det är fint att jobba med stickat till tjusigare plagg – så man kan använda dem bekvämt till vardags också. Gäller att använda sin garderob vid alla tillfällen ju. Allt ligger i hur en stylar det. Ett par sneakers till detta och man har en väldigt bra vardag.

Har ju som sagt snöat in på syrénlila. Passar till allt, även om en dam kom in och kollade på den lila tröjan och sa “det var ett djärvt val att sätta den med leopard”. Äsch, ingen tid att slösa. Be bold or go home, liksom. Hehe, även om min poäng är att det finns mer att jobba med än grått och svart som bas.

24

Kommentera

Mia

Så härliga outfits! Hade leopardkjol idag, men till marinblå merinoullströja. Nästa gång tar jag ta mig tusan en mer färgstark överdel till! 🙂 Tack för inspo!

midis

Tack!! Och JA!! Kör på. Tycker leopard (och rutigt) är en variant på neutralt = man kan ha typ allt til. Även om jag också älskar marinblå!

L

Vill ha sko-tips!!
Har tidigare varit en sneakers-tjej, men vet inte om det är åldern (ALDRIG) el mitt nya jobb som gör att jag har lite existentiell sko-kris. Sneakers för ungt som sagt, känns klumpigt och fel med herriga ”brouges”, pallar inte för höga klackar, tycker taxklackar (som verkar inne nu?) är så rackarns fult. Hjälp mig!! Har mycket kjol och feminin klädstil i övrigt och gärna färg.

midis

Åh fattar precis. Skor kan va tricky!! Men samtidigt kan det verkligen lyfta en outfit. Men samlar några favoriter i ett inlägg tror jag!!! Kommer snart! Kram!

Mamsen

De svarta vägglamporna på första bilden vill jag ha! Ursnygga! Så hinta gärna om ni byter inredning och rear ut den gamla nån gång!

midis

Lovar!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.