2018-04-24

Hurra för Algot igår!

Så underbart det är när man börjar dagen med sol och ingen jacka. Det är som att alla barndomens sommarlov pulserar i mig. Total frihetskänsla. Även fast man är totalt fast i systemet nu. Ungen ska på förskolan, skatten ska betalas och deklarationen ska in.

Kolla den här ungen som blev tre igår! Hans födelsedagar känns alltid mer än vad jag tror dom ska göra. Kastas automatiskt tillbaka till när han var helt ny. Det finns verkligen ett före barn och ett efter barn.

Vi hade världens mysigaste morgon. Anton fick lov att föra sig födelsedagstradition vidare. Frukost på sängen. Som jag egentligen inte alls gillar. Men blev ganska mysigt ändå. Snabbspola fram till eftermiddagen. Jag tog mitt nya iPhone skal och mötte upp killarna. Hur fint förresten? Gillade verkligen mitt med citroner på från Lovechild men tyvärr gick det sönder ganska snabbt. Detta funkar för övrigt väldans bra när man vill ta bild på Algot. Tigrarna gör att han står still i mer än en sekund.

Cyklade till sagolekplatsen vid biblioteket. Ingen dålig kuliss just nu. Så otroligt fint att man till och med står och fotograferar en lekplats som en annan galning.

Det andra bästa med lekplatsen såhär års är att man träffar på kompisar där och helt plötsligt är man påväg till Saluhullen hela gänget och är de där störiga föräldrarna som inte får tyst på sina barn. Man vet att man borde med det är så hjärtans fint att se dom leka och leva sommarlivet.

Åt på Pink Head Noddle bar. Gott för var hemskt längesen. När jag praktiserade på Mama Said Media var det en annan femma. Det är det tråkigaste med Saluhallen. Det ligger liksom inte direkt i närheten av något annat. Man åker dit för att äta där och sen inget annat.

Men fint och gott ÄR där. Så rekommenderar ett besök ändå.

Tror den här hade en väldigt fin födelsedag ändå även fast det stora firandet var under helgen. På hans förskola får man en cape och en krona på huvudet när man fyller år. Så sjunger alla barnen för en medan man sitter på sin tron. Algot gick runt och sjöng “ja må han leva…” hela eftermiddagen och pratade om hur “han var kungen”. Haha. Hej storhetsvansinne!

Sen cyklade vi hem i solnedgången och åt pralinerna från Chocolatte. Viol/laktis, någon med kola och passion/lakrits. Så sjukt gott. Mitt bland disk och annat man inte hinner med i vardagen.

0

Kommentera

Maddie

Visst är det nåt surrealistiskt med att fira sitt barns födelsedag..?! Låter som en väldigt mysig dag! Det gäller verkligen att hitta och ta vara på de där små guldkornen i vardagen.

Christin

Det ÄR verkligen det. Det är nog en större deal för mig än Algot (även om han börjar fatta konceptet nu). Du har helt rätt, de små stunderna är det som gör det. Kram!

Emelie

Grattis till Algot i efterskott!!! Tre år liksom!! Puss 🎈

Christin

TACK Sötnos. Inte klokt!!!

Ravina

Så fiiin gul tröja du har!! Vartifrån?? Blir alltid så glad av dina outfits:)

Christin

Tack!! Vad glad jag blir. Tröjan kommer från skickliga RIKA!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.