2019-02-24

Hippa fik, fina kulisser och en vän i Lissabon

Tillbaka i Lissabon. Det är så ljuvligt att få återuppleva allt igen. Dag 5 i Lissabon och vi bestämde oss för att äta frukost ute. Annars åt vi allt utom lunch i lägenheten vi hyrde. Vi gick hit, till populära I Love Nicolaou, som tydligen låg på samma gata om vi bodde på.

Very trendy.

Och fint. Precis vad jag behövde. Det må ibland blå creddigt så att man blir helt gräddig, men tycker också sånt är kul när det verkligen är bra. För det ligger så mycket i detaljerna som jag uppskattar.

Vi beställde in så sjukt mycket mat, för mycket, men knep nästan allt. Älskar att beställa pannkakor till frukost utomlands. Dessa var spexigt röda, velvet pancakes, som smakade som vanliga pannkakor.

Vi åkte till djurparken i Lissabon. Djurparker är ju problematiska i sig, men denna skavde extra. Mycket djur, lite utrymme och så en Mcdonalds mitt i. Vilket i och för sig underlättade sjukt för oss när Algot blev ashungrig. Men ändå. Kändes sådär.

Älskar dock denna lilla vy.

Jag sprang runt med korallrosa läppstift på burk. Min favorit till våren.

Det blommade fint!

Sen åkte vi tillbaka in till centrala Lissabon, kring där vi bodde. Där var fint överallt, bra location helt klart!

Smutsig, fri, kladdig och gullig. Semester!

Åt lunch på Cotidiano som var relativt nyöppnat och därför inte så sjukt mycket folk. Lissabon förvånade ändå med deras ändå breda utbud av hippa fik och veganska menyer osv.

Vagnen stod visserligen orörd hela resan, men det var klart vi fick bära Gottegrisen ibland. Mest Anton men ibland fick jag ta över också. Fick sjuk nackspärr och googlade yoga och stretch övningar i timmar dagen efter.

En förälders ofrivilliga accessoar, hehe. Efter en sen lunch gick vi hem och vilade ett par timmar.

När klockan var 17 så promenerade vi ut igen!

Och gick i så sjukt mycket trappor. Detta var väl anledningen att jag tvekat på Lissabon fram tills nu. Men nu var tajmingen perfekt för Algot var precis stor nog för att palla med allt.

Så fint, visst?

Lissabon är verkligen en stad som är himla lätt att tycka om.

Älskade unge! Tror faktiskt detta var vår bästa semester som familj hittils.

Här uppe hann vi inte vara så mycket förutom denna enstaka kvällen, men nästa gång så!

För verkar ju onekligen ha potential!

Vi hade bestäm träff här på Lost in Esplanada, med Hanna. Som jag delade kontor med förra våren och som blev en vän på vägen. Bor ju vanligtvis ett stenkast från oss i Malmö men har alltså spenderat vintern i Lissabon. Ni har väl inte missat hennes Lissabon-tips i senaste Elle?

Vi fick resturangbesök och liknande att fungera för att 1. vi hade bilar med oss 2. vi hade ipaden med oss 3. Han drack mycket jucie. Välj dina strider osv.

Och här satt vi ett par timmar innan det var dags att dra sig vidare. Sjukt mysigt och aningen drömigt att prata malmöliv med Lissabon som kuliss. En av de finare kvällarna där helt klart.

18

Kommentera

Linnéa

blir så inspirerad av Algots färgglada & fina kläder! jag väntar mitt första barn, en son, och tänker att det här är min målbild för hur jag vill klä honom. blir också peppad på framtida familjesemestrar av dina inlägg från Lissabon!

midis

Oh vad glad jag blir, tack! Jag tycker ju det är roligt med färg och form, och vill så gärna öppna den världen för Algot också. Att han ska kunna drömma om allt och hitta glädje i vad han vill. Lissabon är verkligen ett #goal att ha när man kämpar med småbarnsåren. Det finns så fantastiska stunder också.

Jaaa SÅ FIN KVÄLL!!!! ❤︎

midis

Kram vännen!! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.