2018-02-20

Lanseringsfrukost för Her way och gröt hos Jord

her-way-och-jord malmo

I fredags var jag bjuden på lanseringsfrukost för den sprillans nya plattformen Her Way på Malmö senaste café Jord med tjugo andra grymma tjejer. Solen sken och Malmö bubblade, fint.

her-way-och-jord malmo her-way-och-jord malmo

Jords koncept är enkelt – frukost hela dagen! Nästan helt nytt och drivs av Elin och Hanna. Kanske har man ramlat över Hannas blogg – cup of positive – någongång? Den är hur som också väldigt fin.

her-way-och-jord malmo

Frukostbordet var fint dekorert med vårblommor av Blomsterfolk.

her-way-och-jord malmo

Väldigt lyxigt att få börja sin fredagsmorgon mitt i en helt ny och härlig blandning. Malmö blev genast lite större och det är alltid fin när nya vägar korsas.

her-way-och-jord malmo

Nathalie och Katja, grundarna av Her Way vars vision är att “inspirera kvinnor att prata helt ärligt om sin resa, sitt driv och vardagliga ting som fört henne närmare sin dröm”.

her-way-och-jord malmo

Vi fick chokladgröt med jordnötssmör! Jag är inte den stora frukostälskaren egentligen. Men sen igen så har jag aldrig varit såhär pass kreativ till mina måltider. Maffigt, mättande och gott! Tips when in Malmö.

her-way-och-jord malmo her-way-och-jord malmo

Lina, Sophie (Florista här i Malmö) & Line!

her-way-och-jord malmo

Matilda, Lilla Vardag, Emilia & Sanna var också där!

her-way-och-jord malmo her-way-och-jord malmo

Jords lokal är underbar (inte minst när solen skiner), fattar att många gillar att sitta och dividera där i flera timmar.

her-way-och-jord malmo

Och den här festen hade kunnat vara hela dagen kändes det som men arbetsdagen kallade. Tack och heja alla som går sin egen väg!

0

Kommentera

Vad mysigt det ser ut. Jag gillade Fyn men har ännu inte besökt Jord. Får kanske bli en frukost där snart 🙂

Christin

Det var väldigt mysigt! Jag gillade också Fyn men gillar man frukost och gröt är detta helt klart ett självklart val!!

Her Way – vilket underbart initiativ!
Något sådant hade ju varit drömmen att vara med på någon gång. Måste ta mig ut från den där jag-klarar-mig-själv-bubblan en lätt hamnar i.

Christin

Så.himla.lätt! Så verkligen ett nyttigt och inspirerande intiativ. Ska bli kul att se vad dom tar sig ann i framtiden 🙂 Kram!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.