2018-01-07

Hemma i Malmö!

Hemma i Malmö

Man vet att man har det bra när man blir lika euforisk över att komma hem som att när man ska iväg. Så glad över det eftersom det inte alltid varit så. Vi testade att flyga hem tidigt den här gången. Mest för att prisskillnaden var för stor för att låta bli. Men också för att det är otroligt skönt att komma hem i tid, snarare än att vänta bort sista dagen och sen komma hem på minus.

Hemma i Malmö

Och med facit i hand var det en sjuk bra idé. Så himla skönt att komma hem innan lunch och ha nästan hela söndagen kvar. Förutom den lilla parentesen att Algot var asjobbig på flyget hem. Blev övertrött och VÄGRADE sova eller göra något som innebär någon slags risk att han somnade. Så han ville springa, vilket inte var så lyckat när det var turbulens och man skulle spärra fast fanskapet. He don’t do fastspärrad kan jag hälsa och säga. Puh. Svettigt.

Hemma i Malmö

Men efter en extra lång vila och två koppar kaffe körde vi i rykande fart till en mer Algot anpassad aktivitet. Folkets Park! Älskar den här parken. Den kommer alltid vara fylld med minnen från när Algot var liten. Jag kan känna det redan nu. Att jag kommer sakna den här tiden.

Hemma i Malmö

Älskar Malmö! Alltid en succé här – badar på sommaren och åker skidkor på vinter.

Hemma i Malmö

Snörade på mig mina guldiga dojjor och ett par gamla brallor från Ganni.

Hemma i Malmö

Och mötte upp Lina och Mini. Avverkade allt möjligt som pågått sen sist och blev sist kvar i parken med iskalla tår. Men så går det när både barnen och föräldrarna har varsin kompis. Enda gången lekplatsen är riktigt behaglig. När jag cyklade hem kände jag ända ut i fingrarna vilken härlig vår vi har framför oss. Fin känsla!

Hemma i Malmö

Sen knatade vi hem och Algot tjöt glatt “ses sen matiiiiii daaaaaa” hela vägen hem. Rörande faktiskt. Så himla glad för detta underbara Malmöliv.

0

Kommentera

så himla fint. jag längtade hem till malmö under mitt jullov i småland/på öland också. så mycket. älskar att vara hemma igen. äntligen.

Christin

Så himla fint, den där känslan. Hemma <3

<3 blev helt varm inombords av det här inlägget <3

Christin

Puss malin, väldigt fint att få höra.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.