2020-06-26

Hemma hos Louise med lite JWHF.

I förrgår var JWHF-gänget inbjudna till Louise och de som kunde samlades i en nästan tropisk värme hemma hos Louise. En så fin tanke att samla alla innan vårterminen övergår helt till sommarlov. En handling som inspirerar – att erbjuda  varandra sin tid.

Men Louise inspirerar på flera sätt. Hon jobbar ju bland annat som matstylist och skriver kokböcker. Så det är alltid både gott och vackert.

Jag träffade Louise för första gången för två år sen hemma hos Karoline där hon hade ett litet event. Det är fint hur tiden går och att man krokar arm med varandra allt eftersom.

Vi var ett härligt litet gäng, Sandy + baby (sist Louise bjöd in låg ju Idun i min mage), Karin och Caroline. Vi hade inte setts på länge, så detta kändes extra mysigt. Äntligen!

Fina Karin! Och man kan ju inte låta bli att hiva fram kameran när någon gjort så fint. Blev verkligen inspirerad!

Idun var med, som vanligt. Men denna morgon kom vi aldrig förbi pyjamasen, så som det ibland blir. Men det gick ju bra ändå. Vad är skillnaden på bebisar normala kläder frågade Sandy? Good Point.

Louise hade dukat med en fin trasmatta som en löpare i mitten av bordet, över en annan duk som täckte hela bordet. En fin idé inför sommarens dukningar.

Precis såhär vill jag att JWHF ska kännas och vara.

Louise trädgård var fylld av magiska rosor. Jag blev sugen att planera ännu fler i huset. Ska nog fråga Louise om tips.

Sen flyttade vi in under ett träd och drack kaffe och åt kaka i skuggan. Idun somnade på armen och så pratade vi om sånt som fyller livet. Tack Louise för du stannar tiden lite och skapar så fina stunder.

 

21
  • Just wanna view more of
  • Home

Kommentera

100% avundsjuk och önskar att jag kunde varit där! Ser alldeles underbart ut!

midis

När allt är mer normalt igen kör vi en sammanslagning 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.