2020-12-20

Helgen!

Vi började helgen såhär. Trevlig helg önskar Idun!

Men avrundade den såhär. Det må vara den gråaste av gråaste vintrar men blev genuint glad av Folkets Park fina vinterlandskap. Piggar även upp vintern med färgglada outfits. Idun sportar kläder från Mini Rodinis fyndhörna á 50-70% rabatt här i Malmö. Tips!

Vi åt falafel i duggregn. Knappt regn men så fuktigt att det skar igenom alla kläder. Typiskt Skåne. Läste en gång att dunjackor var värdelösa i Skåne speciellt eftersom fukt tränger igenom så lätt och i Skåne är vintern just det….fuktig. Falafeln var iaf strålande, från Mr Falafel vid nobelvägen.

Algot testade Lasso för första gången och var något skeptisk. Oh well.

Sen fick jag nog och frågade Anton med hundögon om jag fick gå hem och om han kunde ta båda barnen. Ni vet, det ständiga kriget om ensamtid.

Algot har också fattat konceptet av jullov och frågar varje dag “är jag ledig nu”. Han vaggas sakta in i den riktiga världen där det finns måndagar och tisdagar och lördagar. Även om det har luckrats upp något för oss alla detta året. Men nu har det i alla fall varit lördag och söndag igen. Har ni haft det bra?

33

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.