2018-04-16

Hej måndag!

Måndag! I helgen har jag jobbat, varit med Algot och ätit middag med en av mina äldsta och käraste vänner. Intensivt (jobb) men enkelt (familjen). Nyckeln var nog att spola tillbaka bandet och vara med gamla rävar. Som känner en. Förra veckan var jag så otroligt trött. Så trött att jag inte riktigt fattade vad det var frågan om. Tills jag insåg att jag hållit på med införsäljning av vårt nya projekt hela veckan. Insåg inte att det var just sälj eftersom jag pratar om något som kommer från ren lust och passion men non the less – sälj. Som att gå på flera arbetsintervjuer varje dag. Och så nya personer på det. Så himla, himla kul men en viktig påminnelse. Att inte glömma lägga in tid för extra återhämtning såna veckor. Stackars min familj som drar det kortaste strået när jag ska förklara vad jag håller på med. Jag går ut ur rummet och ber Anton förklara eftersom jag inte orkar prata mer, hehe.

I alla fall. Förutom middag och obligatoriskt Algotmys så jobbade jag alltså. Allt är lätt när man kan det, sägs det. Är villig att hålla med. Har gått från att känna mig som teknisk analfabet till värsta tech-woman. Kanske inte riktigt, men älskar i alla fall känslan när man reser på sig och borstar av gruset från kläderna.

Annars? Längtar redan till nästa helg för då ska vi till huset och fira Algots födelsedag som är veckan därpå. Längtade lite extra efter läst om Matildas härliga helg. Hoppas att det blir såhär + födelsedag dårå.

0

Kommentera

Åhh ni kommer att ha det sååå bra! Ska bli ju galet varmt =) Hälsa Algot grattis <3

Christin

SKA DET!!!?? gud vad underbart! Kram fino

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.